Пенсія по інвалідності. Виконавець заблокував рахунки

• Автор теми Автор теми Bremud
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 613

Bremud

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
38
Бали
1825
Bremud не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Виконавець заблокував рахунки, загнав карти в мінус на всю суму заборгованості. На карту приходить тільки пенсія по інвалідності. Підкажіть чи є ці виплати як спеціальні і чи можливо їх розблокувати ? Дякую.

На карту приходить тільки пенсія по інвалідності. Підкажіть чи є ці виплати як спеціальні і чи можливо їх розблокувати ? Дякую.
Не має права блокувати. Довідку виконавцю від банка що це "цільовий" рахунок... тобто що ви отримуєте лиш пенсію на неї.
Має зняти повністю арешт.

Не має права блокувати. Довідку виконавцю від банка що це "цільовий" рахунок... тобто що ви отримуєте лиш пенсію на неї.
Має зняти повністю арешт.
Так дякую. А мінуси на карті можливо оскаржити ?

Вітаю. Виконавець заблокував рахунки, загнав карти в мінус на всю суму заборгованості. На карту приходить тільки пенсія по інвалідності. Підкажіть чи є ці виплати як спеціальні і чи можливо їх розблокувати ? Дякую.
Пишите виконавцю, щоб розблокувати рахунок, щоб користуватися коштами в розмірі 14200в місяць. Можете вислати по електронній пошті. Заяву знайдіть в інтернеті. І користуйтеся своєю пенсією, думаю, вона не більше. Правда, деякі банки видають гроші тільки через касу. Ощадбанк це точно. А так - нічого страшного. В мене теж загнана карта в мінус. Але виконавець виніс постанову, так що ваше право користуватися коштами в розмірі 14200

А цікавить ще така думка про цьому ж питанні. Було 2 різних кредити в банку. По одному був суд. Інший виплачується. По рішенню суду ( наприклад говоримо) стягнути 10 тисяч. Проте виконавець виніс рішення про стягнення саме двох кредитів 20 тисяч гривень. Чи не порушив тут законодавства виконавець чи банк?

Проте виконавець виніс рішення про стягнення саме двох кредитів 20 тисяч гривень.
На підставі якого виконавчого документу?
На АСВП є відповідні постанови і провадження?

Пишите виконавцю, щоб розблокувати рахунок, щоб користуватися коштами в розмірі 14200в місяць. Можете вислати по електронній пошті. Заяву знайдіть в інтернеті. І користуйтеся своєю пенсією, думаю, вона не більше. Правда, деякі банки видають гроші тільки через касу. Ощадбанк це точно. А так - нічого страшного. В мене теж загнана карта в мінус. Але виконавець виніс постанову, так що ваше право користуватися коштами в розмірі 14200
16000 в місяць

На підставі якого виконавчого документу?
На АСВП є відповідні постанови і провадження?
Коротше то виконавець виніс постанову на одну суму по рішенню суду. На загальну суму мінуси поставив сам Ощадбанк. Трохи їбаків і скарга в НБУ за безпідставні рішення в банку зняли самі мінус. Виконавець блок зніме , суми які виплачувались врахує. Життя продовжується.
P s суть питання виявляється в тому , що сам банк фігні натворив, навіть виконавець казав як так )))))

Назад
Угорі