Пенсія і суд

• Автор теми Автор теми valstern
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

valstern

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
valstern не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить питання батьку приносять з пошти пенсію додому у нього суд через місяць з МФО. Цікавить питання якщо програє чи будуть щось утримувати з пенсії або можливо ще щось? Чи все залишиться без змін?

Цікавить питання батьку приносять з пошти пенсію додому у нього суд через місяць з МФО. Цікавить питання якщо програє чи будуть щось утримувати з пенсії або можливо ще щось? Чи все залишиться без змін?
Поки воєнний стан з пенсії не будуть знімати,якщо відкриють ВП після програного суду.Забоокує виконавець рахунки в банках.Накладе арешт на майно,землю.Але тато отримує пенсійні виплати поштою,то отримувати пенсію буде повністю.Якось поки що так.А далі може щось і придумають нове.

Поки воєнний стан з пенсії не будуть знімати,якщо відкриють ВП після програного суду.Забоокує виконавець рахунки в банках.Накладе арешт на майно,землю.Але тато отримує пенсійні виплати поштою,то отримувати пенсію буде повністю.Якось поки що так.А далі може щось і придумають нове.
Дякую вам за роз'яснення)

Тобто. Я трішки не зрозумів. Якщо читати на сайті ПФУ то пишуть що через війну не будуть відраховувати. Або все ж таки будуть. У мого батька це єдине джерело доходу пенсія с дитинства. Якщо хтось більш точніше розъяснить був би рад

Тобто. Я трішки не зрозумів. Якщо читати на сайті ПФУ то пишуть що через війну не будуть відраховувати. Або все ж таки будуть. У мого батька це єдине джерело доходу пенсія с дитинства. Якщо хтось більш точніше розъяснить був би рад
У нас теж єдине джерело...да і насправді під час військ.стану не повинні стягувати з пенсії,стипендій,крім аліментів,крадіжок та каліцтва,але нажаль не всі суди цього дотримуються!!!у Вашого батька пенсія по інвалідності?

Так
У нас теж єдине джерело...да і насправді під час військ.стану не повинні стягувати з пенсії,стипендій,крім аліментів,крадіжок та каліцтва,але нажаль не всі суди цього дотримуються!!!у Вашого батька пенсія по інвалідності?

Будуть у ПФУ стягувати 20 % від нарахувань.
Поки воєнний стан
Будуть у ПФУ стягувати 20 % від нарахувань.
Не будуть. Під час воєнного стану тимчасова заборона.

Не будуть, коли діє воєнний стан. Мається на увазі,що коли відкрито вп, то 20 відсотків не будуть відраховувати для закриття боргу. Але блокувати рахунки і все інше виконавець зробить. Зараз можна розблокувати рахунок на отримання коштів у розмірі двох мінімальних зарплат. А саме краще в даній ситуації перевести пенсійні виплати на Укрпошту. Поки воєнний стан в країні, пенсією можна користуватися в повному обсязі, звісно якщо вона не перевищує дві мінімалки. Будьте спокійні.

Останнє редагування:
Назад
Угорі