Miloan Панго чи скоро продадуть

• Автор теми Автор теми Sunny95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 184
  • Теґи Теґи
    панго

Sunny95

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
0
Бали
6
Sunny95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Панго 59 днів просрочки , як думаєте скоро продадуть ?

Вкладення

• IMG_5975.webp
    IMG_5975.webp
    90 Кб · Перегляди: 51
Це може бути будь коли. Тут звичайні люди знаходяться, в не медіуми, гадалки і інші шарлатани.

Це може бути будь коли. Тут звичайні люди знаходяться, в не медіуми, гадалки і інші шарлатани.
Дякую за вашу відповідь , якщо мені б було потрібна такого формату відповідь я б замовила розклад таро , але мене більше цікавить досвід тих у кого була протермінована заборгованість у Панго , на яких термінах у них продавали

Доброго дня
Панго 59 днів просрочки , як думаєте скоро продадуть ?
какое тело? 5400 не плохое предложение. А по вопросу когда продадут, уже раз сто на форуме ответили. Экстрасенсов тут нет, в одних висит месяцами, других через пару месяцев. Пару раз предложат суму близкую к телу, потом точно продадут

какое тело? 5400 не плохое предложение. А по вопросу когда продадут, уже раз сто на форуме ответили. Экстрасенсов тут нет, в одних висит месяцами, других через пару месяцев. Пару раз предложат суму близкую к телу, потом точно продадут
4000 тело, я просто часто вижу по ним что 100 дней и продают , мне бы еще недели 3 и я б закрыла

тело они не предлагают, максим тело + 1000 - это последнее предложение перед продажей, может и успеете, фиг его знает, какое у них настроение. Мне предложили тело +1000 и через пару дней продали

Назад
Угорі