Овсієнко не закриває провадження

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 508

Dimondk27

Форумчанин
Дописи
611
Реакції
386
Бали
3725
Dimondk27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Потрібна консультація як діяти. В мене є ВП у Овсієнко. Борг я напряму закривав кредитору, а їй треба сплвтити лише її частину. В жовтні я перший раз з нею зідзвонився, кажу так і так - є гроші на заблокованому рахунку, знімайте. Виставмла платіжну вимогу - зняти не змогла. Ну думвю ок, тоді заплачу їй як назбираю суму готівкою.

І ось в понеділок я бачу що вона виставила 10500 платіжних вимог, і з привату вона списала кошти, які потрвбно для завершення ВП. Думаю ок, ВП закриє. Але ні. В вівторок з іншої карти злизала все під нуль.

Почитавши теми я так зрозумів, що вона чомусь неохотно закриває ВП. Думаю писати скаргу в Мін'юст. Але як писати,чи є зразок заяви, чи писати від руки? Можна заяву самому віднести, чи відправляти рекомендованим листом?

Минулі два ВП Кошарський і Сіщук закрили ВП за 2 дні. В перший день списали кошти, на наступний деньзакрили ВП.

Ця вже 5 день мурижить..

з привату вона списала кошти
. В вівторок з іншої карти злизала
два раза списала?
Але як писати,чи є зразок заяви, чи писати від руки?
зразка нема скоріше за все, спробуйте позвонити і попередити що напишете скаргу, якщо не закриє в той же день.

1. Виконавче провадження підлягає закінченню у разі:
9) фактичного виконання в повному обсязі рішення згідно з виконавчим документом;

2. Постанова про закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених частиною першою цієї статті, виноситься в день настання відповідних обставин або в день, коли виконавцю стало відомо про такі обставини.

два раза списала?

зразка нема скоріше за все, спробуйте позвонити і попередити що напишете скаргу, якщо не закриє в той же день.
2. Постанова про закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених частиною першою цієї статті, виноситься в день настання відповідних обставин або в день, коли виконавцю стало відомо про такі обставини.
Так. Спочатку всю необхідну суму списала з рахунку ФОП, потім на наступний день з іншого рахунку списала, але там було 500 грн.

Почитав по мін'юсту, мене лякає те, що там довго, 1.5 місяці по максимуму. І чи є гарантія, що після скарги закриє ВП і зніме арешт?

Доброго вечора. Потрібна консультація як діяти. В мене є ВП у Овсієнко. Борг я напряму закривав кредитору, а їй треба сплвтити лише її частину. В жовтні я перший раз з нею зідзвонився, кажу так і так - є гроші на заблокованому рахунку, знімайте. Виставмла платіжну вимогу - зняти не змогла. Ну думвю ок, тоді заплачу їй як назбираю суму готівкою.

І ось в понеділок я бачу що вона виставила 10500 платіжних вимог, і з привату вона списала кошти, які потрвбно для завершення ВП. Думаю ок, ВП закриє. Але ні. В вівторок з іншої карти злизала все під нуль.

Почитавши теми я так зрозумів, що вона чомусь неохотно закриває ВП. Думаю писати скаргу в Мін'юст. Але як писати,чи є зразок заяви, чи писати від руки? Можна заяву самому віднести, чи відправляти рекомендованим листом?

Минулі два ВП Кошарський і Сіщук закрили ВП за 2 дні. В перший день списали кошти, на наступний деньзакрили ВП.

Ця вже 5 день мурижить..
а вона має підтвердження того, що ви оплатили борг кредитору?
маю на увазі ви їй відправляли копію платіжного доручення? чи кредитор писав листа?
бо якось дивно, що вона двічі списувала, якщо знала.

І чи є гарантія, що після скарги закриє ВП і зніме арешт?
законом прямо передбачено закриття
після скарги вона ризикує зупиненням її діяльності

ну і бабло має повернути якщо стягла лишнє
якось дивно, що вона двічі списувала, якщо знала.
чув що деякі упороті виконавці по десятку інструкцій зразу шлють, а оскільки вони не зразу обробляються, то по кожній може бути списання

а вона має підтвердження того, що ви оплатили борг кредитору?
маю на увазі ви їй відправляли копію платіжного доручення? чи кредитор писав листа?
бо якось дивно, що вона двічі списувала, якщо знала.
Знала. Кредитор їй все відправив. Та і сума в реєстрах тоді змінилась з 40 тисяч на 4500.

Ще читав відгуки, що вона любить таким заяматися - списувати зайве.

чув що деякі упороті виконавці по десятку інструкцій зразу шлють, а оскільки вони не зразу обробляються, то по кожній може бути списання
без коментарів((

Та вона відправляла по Ощаду і Привату. На Приваті на ФОП рахунку кошти для ВП,, на ощаді нічого

Знала. Кредитор їй все відправив. Та і сума в реєстрах тоді змінилась з 40 тисяч на 4500.

Ще читав відгуки, що вона любить таким заяматися - списувати зайве.
напишіть ій листа на емеіл, з кеп.
прикладіть копію платіжки і виписки з новими списаннями.
в листі напишіть, що вимагаєте закрити вп та повернути зайві кошти.
ні? тоді скарга

А як довго мін'юст скаргу розглядає?
напишіть ій листа на емеіл, з кеп.
прикладіть копію платіжки і виписки з новими списаннями.
в листі напишіть, що вимагаєте закрити вп та повернути зайві кошти.
ні? тоді скарга
Сьогодні зранку написав. Ігнор

Завтра зранку ще напишу. Дам останній шанс. Ні - тоді скарга

ну от конкретно ця заміщує одного дебіла, мала б розуміти наслідки порушення закону. походу тупеньке дещо
Завтра зранку ще напишу. Дам останній шанс. Ні - тоді скарга
ви оплатили в понеділок, по закону в той же день має закрити

які ще можуть бути шанси... хз

ну от конкретно ця заміщує одного дебіла, мала б розуміти наслідки порушення закону. походу тупеньке дещо
Да, вона в мене Єфіменко заміняє. Коли в жовтні вона замінилась, я одразу з нею звязався, мені здалося, що вона норм виконавець, адекватний.

Навіть Кошарський закрив ВП за 2 дні

ви оплатили в понеділок, по закону в той же день має закрити

які ще можуть бути шанси... хз
то я добра людина, але все рівно з понеділка скаргу.

А до речі, є в нас юристи, які можуть взятися за цю мікро-справу?

Подзвонив. Сказали що сьогодні закриють. Повірив.
Накинули, що систнма не працювала..

Станом на 16:00 не закрито. Подзвонив, сказали що якраз закривають.

Повірив, ох і довірчива я людина
16:16. Виконаний. Чекаю на розблок рахунків.

Чи то я бучу підняв дарма, чи навпаки тррхи форуму і наполегливості.

Бо читав, що не дуже закриває ВП. Мржливо ще якісь сюрпризи будуть..

Вкладення

• Screenshot_2024-01-26-16-16-21-528_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2024-01-26-16-16-21-528_com.opera.browser.webp
    63.5 Кб · Перегляди: 33
Останнє редагування:
Станом на 16:00 не закрито. Подзвонив, сказали що якраз закривають.

Повірив, ох і довірчива я людина
16:16. Виконаний. Чекаю на розблок рахунків.

Чи то я бучу підняв дарма, чи навпаки тррхи форуму і наполегливості.

Бо читав, що не дуже закриває ВП. Мржливо ще якісь сюрпризи будуть..
Чому Ви напис не знесли?

+ ні за що виконавцю. Про зайві клопоти мовчу
Ну знесу ті виконавчі. Борги ж не дінуться.

Але в свємо щоденнику я писав, якщо Ощад лупане ВП, то його буду зносити принципово. Чекають 2 роки, хай ще півроку почекають

Назад
Угорі