Отзыв о CashBerry. При першому прозвоні дала собі слово...

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
  • Теґи Теґи
    отзыв

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я,витримала цей треш!!!Коли прийшла на форум,більше всього боялася Кешберрі,після того як почитала теми.Але дала собі слово і в темах писала,що витримаю їх ,,питки,,,але копійочки не дам.З 09.12,ні копійочки не дала при тілі 11900.Поставили на прозвон біля 10 людей,які були в фб,там в анкеті,я привязала фб.З березня місяця вони мене ,,потіряли,,,чи просто,я їх.Не такі вони страшні,якщо ігнорити їх.Я,своє слово стримала!!!

Я,витримала цей треш!!!Коли прийшла на форум,більше всього боялася Кешберрі,після того як почитала теми.Але дала собі слово і в темах писала,що витримаю їх ,,питки,,,але копійочки не дам.З 09.12,ні копійочки не дала при тілі 11900.Поставили на прозвон біля 10 людей,які були в фб,там в анкеті,я привязала фб.З березня місяця вони мене ,,потіряли,,,чи просто,я їх.Не такі вони страшні,якщо ігнорити їх.Я,своє слово стримала!!!
Что это за ночь откровений?

Вот это тебя понесло сегодня.))

Не вспоминай о маланхольных. Один черт статус миллионерши уже потеряла.)

Маri, могу переадресацию кинуть))

Вот хитрюга.))
Это не ночь откровений, а очень хочешь VIP получить.))
Соблюдай условия конкурса - кидай сюда ссылку на созданную тему по микрозаймам.
https://anticollector.ua/threads/vip-status-kazhdyj-den-zadanie-27-07-2020.21583/

Ri4ka, но только от ботов их) С Григоряном мы на понендельник за пиццу договариваться будем и может поможет вещи перевезти... Все равно мы все в его списке)

Ri4ka, но только от ботов их) С Григоряном мы на понендельник за пиццу договариваться будем и может поможет вещи перевезти... Все равно мы все в его списке)
Пошли в ТГ, коллега.))
Там много подозрительных личностей, не могу за всеми уследить.))

нееее. Я пока работой займусь... Отзыв свайнил, и пока досыть...
к утру ближе появлюсь)

Вот хитрюга.))
Это не ночь откровений, а очень хочешь VIP получить.))
Соблюдай условия конкурса - кидай сюда ссылку на созданную тему по микрозаймам.
https://anticollector.ua/threads/vip-status-kazhdyj-den-zadanie-27-07-2020.21583/
Та,поняла,что пролетела.За то старалася и правду писала.Но у меня ,как всегда,сначала делаю,потом инструкцию читаю,это ,как заполнить анкету на кредит :blum1: :ahaha: :prankster:
Не, боты,мне самой не нравятся :prankster:

Маri, если сегодня касса таджиков не привезет, то их отдам) хотя трубку не берут...

Маri, не знаю... Вчера на опу отвечал... И на свою и на мамкину... Если не приедет, то...
Вобщем деньги под матрасом для них...

Для мене ця канторка теж була жестяком просто, обзвонили майже ціле село, всіх сусідів, але я затиснула зуби так і не заплатила, боялася вийти на вулицю, клято сиділа в вікні зі страхом, що зараз хтось прийде, за цим всім і не помітила як мій карапузик підріс, на той момент синочку був місяць, соромно за себе, що через свої проблеми не приділиляла дитині достатньо часу.

Для мене ця канторка теж була жестяком просто, обзвонили майже ціле село, всіх сусідів, але я затиснула зуби так і не заплатила, боялася вийти на вулицю, клято сиділа в вікні зі страхом, що зараз хтось прийде, за цим всім і не помітила як мій карапузик підріс, на той момент синочку був місяць, соромно за себе, що через свої проблеми не приділиляла дитині достатньо часу.
Я,спочатку хвилювалася,потім десь через недільку їх дзвінків людям,я одягла свій панцирь і спокійно дивилася людям в очі.

Назад
Угорі