Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
мені по кредит касі тоже таке прийшло, що порушень не маєНарахування відсотків законне абсолютно ( якби вони вам впаяли штрафи, пеню, то тоді б списали, а поки рахують тільки відсотки - то все в межах закону, нажаль ( так в мене на Укр кредит фінанс
в мене тіло 2600 оплачено 11900, і ще 4000 маю заплатитиЯ так понимаю...с ними теперь не будет и смысла только на тело договариваться? При том что 4700 мной и так уже было оплачено
У меня просто шокв мене тіло 2600 оплачено 11900, і ще 4000 маю заплатити
в мене взагалі слів немає....незнаю що робитиУ меня просто шок
Вихід один - в суд, визнавати договір недійснимв мене взагалі слів немає....незнаю що робити
з ними домовитись взагалі якось можна?Вихід один - в суд, визнавати договір недійсним
Не знаю. Навіть не пробував, і не збираюсь. При тілі в 11000 вже віддав 21000 , і ще домовлятись ?з ними домовитись взагалі якось можна?
Суд все розставить по своїх місцяхНе знаю. Навіть не пробував, і не збираюсь. При тілі в 11000 вже віддав 21000 , і ще домовлятись ?
Что за мфоНе могу разобраться...получается то что сейчас я должна 11 с копейками...это все законно?
МонеткаЧто за мфо