Отвечать на звонки мфо и говорить им что подали в Нацком?

• Автор теми Автор теми Моника
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Моника

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
8
Бали
5060
Моника не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброй ночи!Это опять новичок.Подскажите пожалуйста нужно ли брать трубку когда звонят мфо и говорить им что подали в Нацком.

Доброй ночи!Это опять новичок.Подскажите пожалуйста нужно ли брать трубку когда звонят мфо и говорить им что подали в Нацком.
Можете. Але їм до одного місця. + Можуть вилити відро лайна на Вас. Хочете?

Моника, не делайте им,столько чести.

Это новичок.Подскажите ... нужно ли ... когда ... говорить ... что ..
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Такой вот "суровыЙ рЭп"))
ТС : без обид ... всё нужно ... обо всём говорить ... что и как прийдёт позже
Читайте, просвещайтесь - и нам полезности выкладывайте)

• Подобається
Реакції: sea
Якщо хочете слухати, яка ви необов'язкова, несознатєльна, а то іще гірше- аферістка, то піднімайте і слухайте. Бережіть нерви. Вони всі говорять з писульки і по шаблону. І закрийте вайбер.

Я завжди питаю з ким говорю,тобто прошу назвати своє повне ім'я з призвіщем та посаду яку там займають. Посаду категорично відмовляються називати? на цьому наша розмова чомусь закінчується. ? Якщо раптом назвуть ,скажу що передзвоню їх керівництву і уточню чи дійсно в них працює такий працівник і на якій посаді і яке відношення має до мого боргу?

Я завжди питаю з ким говорю,тобто прошу назвати своє повне ім'я з призвіщем та посаду яку там займають. Посаду категорично відмовляються називати? на цьому наша розмова чомусь закінчується. ? Якщо раптом назвуть ,скажу що передзвоню їх керівництву і уточню чи дійсно в них працює такий працівник і на якій посаді і яке відношення має до мого боргу?
Не уверена, что они называют свои истинные ФИО, т.к. боятся, что и мы - аферисты/мошенники/и т.д. можем их возле подъезда ждать))

Моника, могу сказать одно, по своему опыту, первые дни и недели самые тяжелые, я ходила как ударенная мешком, плакала на ходу, плюс контакт меня жрал хуже мфо, потом устала, призналась на работе, маме, директору, и стало легче... Трубки беру, но по настроению, пока думаю, кто у меня из списка самый спокойный, с тем и буду договариваться) так что удачи вам пережить первое время) ?

Им сереневенько куда вы пишите,мне орали в трубку хоть Папе Римскому пиши ,но я отвечала ну Римскому попозжа после ответа нацкома :ahaha:

Не уверена, что они называют свои истинные ФИО, т.к. боятся, что и мы - аферисты/мошенники/и т.д. можем их возле подъезда ждать))
Саме тому і питаю посаду. Потім можна спитати чи офіційно працюють)) а за неофіц.працевлаштованого працівника штраф не маленький?

В мене п
Им сереневенько куда вы пишите,мне орали в трубку хоть Папе Римскому пиши ,но я отвечала ну Римскому попозжа после ответа нацкома
Поблема при написанні листа пишуть не вірний захисний код, що це?
Post automatically merged:

Post automatically merged:

• Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі