Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можете. Але їм до одного місця. + Можуть вилити відро лайна на Вас. Хочете?Доброй ночи!Это опять новичок.Подскажите пожалуйста нужно ли брать трубку когда звонят мфо и говорить им что подали в Нацком.
Это новичок.Подскажите ... нужно ли ... когда ... говорить ... что ..
Якщо хочете слухати, яка ви необов'язкова, несознатєльна, а то іще гірше- аферістка, то піднімайте і слухайте. Бережіть нерви. Вони всі говорять з писульки і по шаблону. І закрийте вайбер.Доброй ночи!Это опять новичок.Подскажите пожалуйста нужно ли брать трубку когда звонят мфо и говорить им что подали в Нацком.
Не уверена, что они называют свои истинные ФИО, т.к. боятся, что и мы - аферисты/мошенники/и т.д. можем их возле подъезда ждать))Я завжди питаю з ким говорю,тобто прошу назвати своє повне ім'я з призвіщем та посаду яку там займають. Посаду категорично відмовляються називати? на цьому наша розмова чомусь закінчується. ? Якщо раптом назвуть ,скажу що передзвоню їх керівництву і уточню чи дійсно в них працює такий працівник і на якій посаді і яке відношення має до мого боргу?
Им сереневенько куда вы пишите,мне орали в трубку хоть Папе Римскому пиши ,но я отвечала ну Римскому попозжа после ответа нацкомаДоброй ночи!Это опять новичок.Подскажите пожалуйста нужно ли брать трубку когда звонят мфо и говорить им что подали в Нацком.

Саме тому і питаю посаду. Потім можна спитати чи офіційно працюють)) а за неофіц.працевлаштованого працівника штраф не маленький?Не уверена, что они называют свои истинные ФИО, т.к. боятся, что и мы - аферисты/мошенники/и т.д. можем их возле подъезда ждать))
Поблема при написанні листа пишуть не вірний захисний код, що це?Им сереневенько куда вы пишите,мне орали в трубку хоть Папе Римскому пиши ,но я отвечала ну Римскому попозжа после ответа нацкома
Воспользуйтесь поискомВ мене п
Поблема при написанні листа пишуть не вірний захисний код, що це?
Post automatically merged:
Post automatically merged: