отримання закордонного паспорту та виїзд за кордон при виконавчому

• Автор теми Автор теми Maks333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 881

Maks333

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
2
Бали
5060
Maks333 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
доброго дня. планую виїжати в чехію на роботу. Чи випустят закордон та чи зроблять закордонний паспорт? в мене відкрито 1 вп який світиться в дії. про інші приблизно 5 кредитів по 1-1.5к не чути нічого хоть блокувальник в телефонні якісь номера блокує. кредити брав приблизно 2 роки тому

доброго дня. планую виїжати в чехію на роботу. Чи випустят закордон та чи зроблять закордонний паспорт? в мене відкрито 1 вп який світиться в дії. про інші приблизно 5 кредитів по 1-1.5к не чути нічого хоть блокувальник в телефонні якісь номера блокує. кредити брав приблизно 2 роки тому
Выпустят. По-крайней мере, должны.
Сам в этом месяце выезжаю из Украины. Желаю Вам удачи с этим делом :)

Из-за кредитов и исполнительном по ним проблем не будет

Ааспо

давно делали загран?
Давно делал, не во время войны
Зараз можна виїзджати яоловікам??
Если СИЛЬНО захотеть, то можно :)
А так, конечно, нельзя, понятное дело, но я уже насиделся. Надо делать work и т.д.

Я после отдачи кредитов ни рыба, ни мясо, чисто дизмораль. Думаю, что смена обстановки поможет встать на рельсы.

В мене вп на стадії "зупинено" і я зараз виробляю паспорт. ВП може бути причиною відмови у паспорті?

Я недавно ехал из Германии в Польшу и там делал загран в нашем "ДП ДОКУМЕНТ" (на тот момент в Берлине только планировали открывать отделение, поэтому решил в Польшу мотнуться), с тремя ИП без всяких проблем сделал загран.

Все, уже выехал. Никаких проблем не было. Главное походить под те условия, которые прописаны (підгрунтя для виїзду). Правда, на границе усердно проверяли документы на подленность, но все пучком.

В Турции почему-то не открывается форум Антиколлектор. Приходится заходить с германским ВПН )

Я недавно ехал из Германии в Польшу и там делал загран в нашем "ДП ДОКУМЕНТ" (на тот момент в Берлине только планировали открывать отделение, поэтому решил в Польшу мотнуться), с тремя ИП без всяких проблем сделал загран.
А ще питання, скільки часу зараз закордонний роблять?

Все залежить в якому Ви регіоні. Але однозначно довше, ніж до війни. Я вже чекаю півтора місяці, у мене не терміновий.Але і попереджали. що до 2-х місяців. Знайома в Одесі не терміновий зробили рівно за місяць.

Все залежить в якому Ви регіоні. Але однозначно довше, ніж до війни. Я вже чекаю півтора місяці, у мене не терміновий.Але і попереджали. що до 2-х місяців. Знайома в Одесі не терміновий зробили рівно за місяць.
Я Львів , походу така сама історія в мене буде((( то якийсь капець

Я Львів , походу така сама історія в мене буде((( то якийсь капець
За Львів нічого не скажу, але враховуючи, що там багато ВПО, то думаю - так. У нас з подачею взагалі не було проблем, всі хто хотів і міг виїхати - вже виїхали, тому ні черг,ні записів)

Назад
Угорі