отримала смс повідомлення від Милоан, що завтра мій договір буде продано колекторській компанії.

• Автор теми Автор теми jana87
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

jana87

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
50
Бали
3590
jana87 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Сьогодні я отримала смс повідомлення від Миолан, що завтра мій договір буде продано колекторській компанії. Прострочка 50 днів, тіло кредиту 10 тисяч. Якщо чесно, дуже переживаю, що буде далі. Саме слово"колекторька компанія" викликає страх. Як вони будуть діяти??

Доброго дня. Сьогодні я отримала смс повідомлення від Миолан, що завтра мій договір буде продано колекторській компанії. Прострочка 50 днів, тіло кредиту 10 тисяч. Якщо чесно, дуже переживаю, що буде далі. Саме слово"колекторька компанія" викликає страх. Як вони будуть діяти??
Мне сначала писали что коллекторам передают, потом что нотариальную надпись готовят делать

Мне от милоан вообще только, что пришло такое смс. Сразу в суд

Вкладення

• Screenshot_20200706-100656.webp
    Screenshot_20200706-100656.webp
    63.5 Кб · Перегляди: 202
Точно так же, как и мфо
Звонки, смс и письма
Суть и методы одинаковые
Дякую за відповідь. Просто я хвилююся, тому що за весь час прострочки Мілоан були тихими, нікого не знайшли з близьких. А коллектори напевно почнуть турбувати рідних дзвінками?

Как читала тут на форуме не всегда это правда, что продают. По идеи они должны прислать договор про переуступку. Многие даже радуются если их реально перепродали т.к у коллекторских компаний вообще практически нет полномочий и как говориться звать их никак.
И как однажды я тут читала, можете сказать им спасибо за их благотвортельную помощь??

Пришло такое сообщение 2 июля, вчера звонили мол внести минимальный платеж иначе продадут.
Не переживайте.
Лучший исход это суд, но они туда не пойдут, увы
За 2 месяца тело не предложили, только тело +50% ,я так не согласна.
Знаю что были случаи предлогают меньше тела.
Я им много выплатила пролонгациями, и не готова больше оплачивать их фантазии

Дякую за відповідь. Просто я хвилююся, тому що за весь час прострочки Мілоан були тихими, нікого не знайшли з близьких. А коллектори напевно почнуть турбувати рідних дзвінками?
Меня уже давно им продали. За это время ничего страшного не произошло, такие же тихие как Милоан.

jana87, а може і не почнуть, мене продали Довірі,ті довірливо прислали смс,тоді лист, правда,подзвонили на роботу і довірливо просили передати, що в понеділок приїдуть,в той чекала-не було,ось ще сьогодні чекаю

Меня они вроде тоже продали дельта-м, но звонки и смс были как и от дельта м так и от милоан

Меня уже года полтора продали КредитКапиталу.
Полтора года - в черном списке, пытаются. Уже и штрафы списали и начисления остановили.

Пришло такое сообщение 2 июля, вчера звонили мол внести минимальный платеж иначе продадут.
Не переживайте.
Мені теж пропонували тіло +50% від нарахувань, але така сума мені зараз не посильна. Пролонгації теж були 2 біля 6 тисяч. Просто вони були спокійними, на відміну від Кредит+?, які не перестають дзвонити вже місяць.

Мені теж пропонували тіло +50% від нарахувань, але така сума мені зараз не посильна. Пролонгації теж були 2 біля 6 тисяч. Просто вони були спокійними, на відміну від Кредит+?, які не перестають дзвонити вже місяць.
Ха, у меня около 30 тыс, так что я им по сути 3 тела отдала)а они еще 2 хотят)
А я хочу на Бали)вот не можем найти общий язык)

Мне сегодня в Вайбер какой-то МАХНО прислал типо объявления что меня разыскивают и моя ФИО. Такой от них первый раз вижу. Соцсети удалены давно. Как , кто думает могут это объявление развесить в городе и в соцсетях?

Я
Мне сегодня в Вайбер какой-то МАХНО прислал типо объявления что меня разыскивают и моя ФИО. Такой от них первый раз вижу. Соцсети удалены давно. Как , кто думает могут это объявление развесить в городе и в соцсетях?
Думаю нет.просто пытаются вас вывести на связь.
У вас вайбер на номере который привязан к мфо?

Вы по городу много объявлений видели?
Делате выводы.
Меня продали талиона, теперь талион продал кредит експрес.... Пофигу, мороз!

Тіло 10000, на цей момент 24500. Продано дельта м. Смс продовжуються і від мілоана

Не переживайте.
Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, чи вже відомо вам кому продали ваш договір? У мене після смс, що наче продали мій договір, тишина. Тому і страшно від цієї невідомості?

Обычно милоан продает кредит капиталу, таким же тихим, как и сам милоан, звонки,смс.

Назад
Угорі