отримала лист з Національної Поліції,з таким змістом

• Автор теми Автор теми mar466
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

mar466

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
1
Бали
2560
mar466 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я написала на повернення коштів і отримала лист з Національної Поліції,з таким змістом;
Направляемо для реестрації до інформаційно-телекомунікаціальної системи"Інформаційний портал НАЦ.ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ"та проведення обективної перевірки,звернення ПІБ,ЗАЯВЛЕНЕ НА УРЯДОВУ "ГАРЯЧУ ЛІНІЮ"
У разі встановлення у діях особи ознак кримінального првопорушення матеріали небхідно направити до слідчого підрозділу для внесення відомостей до ЄРДР та початку досудового розлідування.
Про реестрацію,результат перевірки та прийнняте рішення необхідно повідомити заявника у встановленому законодавством терміни.
Обясніть будь-ласка ,що це означае ?

Я написала на повернення коштів і отримала лист з Національної Поліції,з таким змістом;
Направляемо для реестрації до інформаційно-телекомунікаціальної системи"Інформаційний портал НАЦ.ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ"та проведення обективної перевірки,звернення ПІБ,ЗАЯВЛЕНЕ НА УРЯДОВУ "ГАРЯЧУ ЛІНІЮ"
У разі встановлення у діях особи ознак кримінального првопорушення матеріали небхідно направити до слідчого підрозділу для внесення відомостей до ЄРДР та початку досудового розлідування.
Про реестрацію,результат перевірки та прийнняте рішення необхідно повідомити заявника у встановленому законодавством терміни.
Обясніть будь-ласка ,що це означае ?
Что-то не понятно, вы в полицию писали на возврат средств, или как?

Ой,это и у меня так было.только ответ пришел уже после того,как полиция приезжала домой.я тожк писала на урядову линию,может где-то написала строчку,что звонят,угрожают.а там решили,что это вопрос больше нацполиции,чем нацкома и поручили им приходили мальчики с полиции,составили протокол.правда я по прописке не живу.

Я писала на гарячу урядову лінію,написала на повернення з 9000 я за 50днів заплатила 28000,та янаписала на повернення,написала правду ,шо дзвонили,погрожували усім кого я знаю і кого незнаю,так вони ніякої мені відповіді не надали,зате прийшло пісьмо з поліції

Причем тут возврат средств к полиции. Вы обнаглели, хотите чтоб мфо еще и вернуло Вам средства, да лишь бы отстали от друзей и родных. Когда это мфо возвращало кому то деньги???

Назад
Угорі