Отправляла письмо на запрет обработки данных. Швидка Готивочка. результата нет.

• Автор теми Автор теми Sad1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 760

Sad1

Читач
Дописи
17
Реакції
2
Бали
3
Sad1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання по Швидка Готівочка! Дзвонить якась обезбашена.... по другому ніяк назвати не можна. Може бути , що зечка. Але питання в іншому. Я відправляла їм лист про заборону на обробку персональних даних! Вони отримали. Сьогодні 4 день просрочки. Вони все так само дзвонять до всіх, матами покриває. Що робити?

Питання по Швидка Готівочка! Дзвонить якась обезбашена.... по другому ніяк назвати не можна. Може бути , що зечка. Але питання в іншому. Я відправляла їм лист про заборону на обробку персональних даних! Вони отримали. Сьогодні 4 день просрочки. Вони все так само дзвонять до всіх, матами покриває. Що робити?
Змиритися і набратися терпіння. Вони все рівно будуть телефонувати. Менше більше але телефонують

Напишіть їм листи на заборону саме від імені тих, кому вони телефонують. Деяким людям це допомогло. Створіть декілька імейлів додаткових і вперед. Підписуючи договір ви погодились на обробку своєї інформації, а от всі інші люди не погоджувались на це, тому є шанс на успіх.

Цікаво, після оплати , можна їй подзвонити і так само говорити як вона, на грузити її . Яка буле реакція? В мене дике бажання подзвонити і розказати яка ж вона Mpaзь і її рідні.

Цікаво, після оплати , можна їй подзвонити і так само говорити як вона, на грузити її . Яка буле реакція? В мене дике бажання подзвонити і розказати яка ж вона Mpaзь і її рідні.
Почему "после оплаты"? на сайте Нацкома найти телефон и почту их главного руководителя и обращатся напрямую к нему прямо сейчас. Я так делал - частично помогло...

Назад
Угорі