ОТП банк. Приезжают ли? Поделитесь опытом,очень важно.

• Автор теми Автор теми Innelka_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 4K

Innelka_

Форумчанин
Дописи
242
Реакції
75
Бали
5125
Innelka_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка по кредитке несколько месяцев.Звонили бывшим коллегам,родным. Теперь предложили реструктаризацию при оплате 10% от сумы,только нужно приехать в отделение банка,а это другой город. В противном же случаи обещают приехать домой.Напишите,пожалуйста,пусть не из личного опыта,может из опыта близких или друзей-как они себя ведут?подают ли в суд? делают ин? тело большое...

Просрочка по кредитке несколько месяцев.Звонили бывшим коллегам,родным. Теперь предложили реструктаризацию при оплате 10% от сумы,только нужно приехать в отделение банка,а это другой город. В противном же случаи обещают приехать домой.Напишите,пожалуйста,пусть не из личного опыта,может из опыта близких или друзей-как они себя ведут?подают ли в суд? делают ин? тело большое...

Не приезжают, не волнуйтесь.
Ставят автопрозвон
Потом просят оплатить по скидке, иногда закидают на звонильные центры типа Кредитекспрес, Дебфорт и т.дд. что просили для них

Не погоджуйтесь на реструктуризацію, в 99% зайомщику це не вигідно... Так сума меньша, але ж Ви фактично батрачите на їхні відсотки. Тіло займу, ну левову долю точно, переносять на останній рік погашення. Тому не погоджуйтесь, або ж гарно аналізуйте та читайте те, що Вам пропонують.

Не приезжают, не волнуйтесь.
Ставят автопрозвон
Потом просят оплатить по скидке, иногда закидают на звонильные центры типа Кредитекспрес, Дебфорт и т.дд. что просили для них
[/QUу меня тело 60 тыс.возможно,при большом теле они более заинтересованы в суде,ин или личном визите...
Не погоджуйтесь на реструктуризацію, в 99% зайомщику це не вигідно... Так сума меньша, але ж Ви фактично батрачите на їхні відсотки. Тіло займу, ну левову долю точно, переносять на останній рік погашення. Тому не погоджуйтесь, або ж гарно аналізуйте та читайте те, що Вам пропонують.
у мене тіло 60 т. борг на сьогодні-67 т. просять сплатити 10% відразу, а решту розділити на рівні платежі терміном від 12 до 48 міс...Фінансово це дуууже важко... не знаю,що робити

у мене тіло 60 т. борг на сьогодні-67 т. просять сплатити 10% відразу, а решту розділити на рівні платежі терміном від 12 до 48 міс...Фінансово це дуууже важко... не знаю,що робити
можливо я чогось не зрозуміла...але при такій позиці Вам велику роль відіграє 7 000,00 ? Ви ж не знаєте з чого ці "черті" Вам їх нарахували, і знову такі 10%, а від чого ці відсотки? І який вам з цього зиск? Ну я вбачаю адсурд. Вибачте.
Зрозумійте, банк ніколи і нічого не зробить собі в убиток. І якщо Ви вважаєте, що Ви на коні, то лише тому, що Вас гарненько обвели по колу брехней. Тому думайте. На сьогодні не нараховуються штрафи і т.д. Тому Ви нічим не ризикуєте. Реструктуризація це зло, починаючи від підписання договору. За основу закривають старий договір. Тіпа погашають. Видають новий, але вже не 60 у Вашому випадку, а 67, + страховка і вся їхня фігня. А Ви ж ще врахуйте те, що Ви ж вже щось повертали....Не знаю чи змогла я Вам пояснити...Але картина в образі така.

можливо я чогось не зрозуміла...але при такій позиці Вам велику роль відіграє 7 000,00 ? Ви ж не знаєте з чого ці "черті" Вам їх нарахували, і знову такі 10%, а від чого ці відсотки? І який вам з цього зиск? Ну я вбачаю адсурд. Вибачте.
Зрозумійте, банк ніколи і нічого не зробить собі в убиток. І якщо Ви вважаєте, що Ви на коні, то лише тому, що Вас гарненько обвели по колу брехней. Тому думайте. На сьогодні не нараховуються штрафи і т.д. Тому Ви нічим не ризикуєте. Реструктуризація це зло, починаючи від підписання договору. За основу закривають старий договір. Тіпа погашають. Видають новий, але вже не 60 у Вашому випадку, а 67, + страховка і вся їхня фігня. А Ви ж ще врахуйте те, що Ви ж вже щось повертали....Не знаю чи змогла я Вам пояснити...Але картина в образі така.
дуже дякую Вам за відповідь.все це я розумію. просто не хочу додаткового терору для близьких, адже маю ще й 5 мфо.краще б закрити банк,а не мфо.боюся виконавчого напису, адже моя зп це все на що живемо я і 3 моїх малолітніх дітей.колишній чоловік не дуже допомагає. я живу з батьками пенсіонерами. вони не витримають приїзду додому

дуже дякую Вам за відповідь.все це я розумію. просто не хочу додаткового терору для близьких, адже маю ще й 5 мфо.краще б закрити банк,а не мфо.боюся виконавчого напису, адже моя зп це все на що живемо я і 3 моїх малолітніх дітей.колишній чоловік не дуже допомагає. я живу з батьками пенсіонерами. вони не витримають приїзду додому

Не буде няікого приїзду-- викиньте цей бред з голови

м.Київ вул. Жилянська 43
сидять там на 4 поверсі сопляки такі ж як в МФО і пугають людей тем чего никогда не будет, чтоб заработать себе бонус к зарплате
МФО пошло от банков, методи одни и те же,

Не верьте маразму пугалок банко и мфо, все одинаково бредово

А звонки чего бояться они не кусаються-------- Звонят мошенники, долгов нет )

Розумієте, Ви нічого і ніяк не можете зробити в даній ситуації, коли не має коштів.
А їх немає.
Вибачте що так скажу, але діточки в Вашому випадку, це спасіння і така засторожа для банківських гадів, що ого- го. У Вашому випадку, боятися виконавців взагалі не варто, максимум що ВОНО може, це надати припис на відшкодування 20% від ЗП. Я не думаю, що Ваша ЗП 26 з хвостиком тисяч, спів ставлення йде як на Вас так і на діток всіх. Тому, Ви навіть самі, в разі ВП, можете звернутися до суду і отримати рішення на свою користь.

Не реагуйте на них. І все. Повірте - " не такий страшний чорт, як його малюють"

Не буде няікого приїзду-- викиньте цей бред з голови

м.Київ вул. Жилянська 43
сидять там на 4 поверсі сопляки такі ж як в МФО і пугають людей тем чего никогда не будет, чтоб заработать себе бонус к зарплате
МФО пошло от банков, методи одни и те же,

Не верьте маразму пугалок банко и мфо, все одинаково бредово

А звонки чего бояться они не кусаються-------- Звонят мошенники, долгов нет )
Мне звонили типа из г. Чернигова ул. Полуботка 18. именно сюда сказали приехать для оформления реструктаризации

Мне звонили типа из г. Чернигова ул. Полуботка 18. именно сюда сказали приехать для оформления реструктаризации

Направляют на ближайшее от Вас отделения
что Вас не знающего законов человека под видом "идем на встречу клиенту" обмануть и дальше продолжать доить в пользу банка

Ладно, поехали

У Вас кредитная карта???
Договор бумажный под карту есть???

Направляют на ближайшее от Вас отделения
что Вас не знающего законов человека под видом "идем на встречу клиенту" обмануть и дальше продолжать доить в пользу банка

Ладно, поехали

У Вас кредитная карта???
Договор бумажный под карту есть???
нету,её выдали с лимитом 2 т,когда оформила кредит на телефон.выплатила.а лимит поднимали постепенно до 60. я, д*pa,снимала, пролохации мфо оплачивала

Innelka_, Дак тут оформляют? Нужно будет запросить договор и проплаты, может до чего то и договоримся в тристороннем порядке.
Volk13d, нету и оферты насколько я помню

нету,её выдали с лимитом 2 т,когда оформила кредит на телефон.выплатила.а лимит поднимали постепенно до 60. я, д*ра,снимала, пролохации мфо оплачивала

понял, знаком с такими ситуациями
напишите мне в личные сообщения, дам телефон и расскажу Вам у меня так 2 знакомых и подруга и тоже не платят

Там нет договора, его можно не платить
пишут все в интрнете, есть суды по поводу ихнего маразма в пользу человека
пишите в личку ситуация известная с картой ОТП )
понял, знаком с такими ситуациями
напишите мне в личные сообщения, дам телефон и расскажу Вам у меня так 2 знакомых и подруга и тоже не платят

Там нет договора, его можно не платить
пишут все в интрнете, есть суды по поводу ихнего маразма в пользу человека
пишите в личку ситуация известная с картой ОТП )

Там такой маразм происходит как и с МФО

доят человека в одностороннем порядке через смс

договора нет и его вообще не подписывали

тупо дали карту и доят
вот что эти твapu делают с людьми
Innelka_, Дак тут оформляют? Нужно будет запросить договор и проплаты, может до чего то и договоримся в тристороннем порядке.
Volk13d, нету и оферты насколько я помню

Dark Mesiah-- Зачем запрашивать, банк или другая фин установа должна выдавать человеку его экземпляр договора

зачем выпрашивать что-то и бегать за ними, нас все устраивает, мы свою позицию выложим в суде
что договора нет и не было, так нам даже лучше что его нет )

Останнє редагування:
Їм треба. Хай пришлють Васю чи Тамара. З Чернігова. Попривикали блд що до них всі ходять і їздять.

Я скажу вам так...в мене в отп був кредит на суму в 8000 грн.
І у зв'язку з карантином була протрочка в 3 місяці..
Там залишилося закрити буквально 800грн.
Так от...бели дзвінки...І писали смс ..що до вас направлений експерт за вашою адресою...для вияснення ситуації .
І приїхав мужчина і не за адресою прописки а адресом фактичного проживання ..хоча я його не давала.
Так що вони приїжають ...це я вам з власного досвіду говорю...І там були копійки...І приїхали.

Я скажу вам так...в мене в отп був кредит на суму в 8000 грн.
І у зв'язку з карантином була протрочка в 3 місяці..
Там залишилося закрити буквально 800грн.
Так от...бели дзвінки...І писали смс ..що до вас направлений експерт за вашою адресою...для вияснення ситуації .
І приїхав мужчина і не за адресою прописки а адресом фактичного проживання ..хоча я його не давала.
Так що вони приїжають ...це я вам з власного досвіду говорю...І там були копійки...І приїхали.
І що? Той мужчина? Шо хотів?

І що? Той мужчина? Шо хотів?
Подзвонив в домофон...назвав мої ініціали...я таке почула і дверей не відкрила...так він до сусідів набрав..ті відкрили ..в двері дзвонив...але звісно я йому не відкрила...так він між шпаринку в дверях засунув...листочок з отп банку..і номер свій лишив...
Я його наслідуючий день набрала і ми спокійно домовилися про оплату.

Подзвонив в домофон...назвав мої ініціали...я таке почула і дверей не відкрила...так він до сусідів набрав..ті відкрили ..в двері дзвонив...але звісно я йому не відкрила...так він між шпаринку в дверях засунув...листочок з отп банку..і номер свій лишив...
Я його наслідуючий день набрала і ми спокійно домовилися про оплату.
Дак а не відкрили чого? Ну приніс бумажку і що? На те і розрахунок щоб заплатили. Чи ви думаєте що вас бити у вас дома будуть і пальці викручувати.? Звичайний курьєр який вам передав звичайну бумажку. В тому що вони приїзжають, в чому я сумніваюсь. Немає нічого страшного.

у меня кредитка с телом 40т., не плачу с марта месяца, сейчас предлагают рефинансирование (закрытие кредитки, и оформление кредита наличными), с первым взносом, хотят 2200, в разговоре дошли до 1500 минимум пока, но я обьясняю что работы нет пока, денег тоже, платить много не могу никак, хоть стреляйте. Но всё равно пока в раздумьях, я не уверена что вытяну даже платежи такого размера раз в месяц, у меня мфо куча, и с частью успела при масеньких пролонгациях и просрочке договориться на оплату частями, плачу пока им. А с кредиткой пока засада, ещё есть кредитка укрсиба, там дела похлеще, тело 75к, тоже предлагают рефинансирование, но по цифрам пока ничего не обговаривали.

Назад
Угорі