Открыли исполнительное производство, заблокировали счета и на карте отрицательный баланс

• Автор теми Автор теми Юлианна1409
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

Юлианна1409

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
13
Бали
848
Юлианна1409 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте, скажите пожалуйста,у меня открыли производство и теперь у меня на зарплатной карте минус 17 тысяч, пришла зарплата,и вся ушла туда в минус,что делать?????

Здравствуйте, скажите пожалуйста,у меня открыли производство и теперь у меня на зарплатной карте минус 17 тысяч, пришла зарплата,и вся ушла туда в минус,что делать?????
Провадження по рішенню суду чи напис нотаріуса?

А то може так бути, що карта в мінус піде?
Так)))
Screenshot_2023-09-28-12-55-13-792_ua.izibank.app-edit.webp

Нова стара фішка... загнати карту в мінус на суму боргу. І нема потреби в блокуванні
Всі картки/рахунки заблоковані. Лише на одній картці мінус. Та ще цікаво те, шо:
  • Це основна картка і прив'язана до GPay як основна.
  • Це картка, якою я активно користувався
  • Це картка таскомбанк
І це все дуже цікаво)
Є підозри, шо виконавець має доступ до докладної інформації про рахунки та рух коштів по ним.
Це виконавиць робить?
Так. Робить виконавець, а банк загоняє в мінус

Частина перша 1076 ЦК
Ти про це:
1. Банк гарантує таємницю банківського рахунка, операцій за рахунком і відомостей про клієнта.

Відомості про операції та рахунки можуть бути надані тільки самим клієнтам або їхнім представникам. Іншим особам, у тому числі органам державної влади, їхнім посадовим і службовим особам, такі відомості можуть бути надані виключно у випадках та в порядку, встановлених законом про банки і банківську діяльність.
Я вже не вірю банкам. Номера телефонів зливають третім особам (колекторам, МФО, юридичним конторам тощо), чомусь бувають дивні співпадіння, як я вже вище написав.
А ось друга частина цікавіша. Але як доказати, що вони зливають банківську таємницю?

Угу
Я вже не вірю банкам.
Тю, а хто їм вірить)) Риторично.
Але як доказати, що вони зливають банківську таємницю?
В тому то і суть що ніяк. Навряд чи в них є внутрішній облік таких запитів і отримання інфи у зв"язку із зрозумілою діяльністю. Це звісно сугубо мої думки.

Ти про це:

Я вже не вірю банкам. Номера телефонів зливають третім особам (колекторам, МФО, юридичним конторам тощо), чомусь бувають дивні співпадіння, як я вже вище написав.
А ось друга частина цікавіша. Але як доказати, що вони зливають банківську таємницю?
Та Все зливається.
І нічого не докажеш. Вже багато розлідувань були і показували -хто є власники і скільки "константи" потрібно для продовження беззаконних дій.

В Польше те саме, купивши сім карту за пару годин вже приходили смс і був дзвінок із пропозицією взяти в МФО кредит. Тільки після розмови зрозуміли,що не поляк))

Назад
Угорі