@александр19871403
Форумчанин
- Дописи
- 226
- Реакції
- 150
- Бали
- 398
@александр19871403 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
кто уже подобное отправлял и на сколько это помогает?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Грустно, но не помогает. Они даже с почты не забирают конверты (в большинстве). НО можно писать дамочке по правам человека. Если нас будет много, то может им проверку впаяют и они станут попроще на некоторое время.кто уже подобное отправлял и на сколько это помогает?
Ну ви ж заявою відкликаєте свій дозвіл на їх обробку. Цю саму галочку. І все, вони зобов"язані (в теорії, звичайно).Jul1, в мене вчора ввечері забрали деякі з пошти. Чекаю на відповідь та як будуть діяти. Але більшість дійсно не забирає.
@александр19871403, хтось вже писав, десь була навіть відповідь мфо на це звернення. Якщо коротко то вони пишуть що ви ж самі надали дозвіл поставивши галочку в кабінеті і підписавши договір
Та я теж. Самоволку з ними по телефону роблю.Jul1, от в теоріі все прекрасно і методи не повінні вони застосовувати такі як застосовують. Але нажаль ім закони не писані((
Це можливо писати відразу в департамент по правах людини і то не знаю. Я зараз все вирішую тільки з юристом, щоб гірше не наробити
А мені вже особисто ніхто не дзвонить, самі роботи, крім інформ гаранта від сісьок, сьогодні іменем заборони на обробку персональних даних третіми особами знову попустила. Пробувала мені жіночка розповідати що я сама все підписала, що компанія має право передавати мої дані третім особам. Я сказала що про будь яку таку чуш я мушу бути повідомлена письмово і що нехай дамочка хоч відкриє і почитає закони на дозвіллі. Після попереднього дзвінка ніхто уже не хамить, навіть пробували до совісті взивати) Знайшли ціпу яка буде мені пробувати більш переконливо лапшувати. Одним словом не бійтесь) Випишіть собі на листочку закони, які вони порушують, а коли почнуть двити де оплата, почніть давити як прізвище ім"я по-батькові і чекайте) кинуть трубку першими, бо зазвичай представитись просять зпочатку, а тут такий нежданчик. Ну це особисто моя техніка.Jul1, а я по телефону ще не навчилась з ними говорити((
И писативсе равно пишите, лишним не будет, только так, чтобы у вас оставались доказательства обращений
в моем случае помогло, теперь звонит только робот раз в неделю)
в мфошки на имя ихнего директораА як і куд
И писати
А зразок єв мфошки на имя ихнего директора
брала с форума, в одной из тем, сейчас уже не могу найтиА зразок є
Я думаю аби більше не почали дзвонитибрала с форума, в одной из тем, сейчас уже не могу найти
та напишите своими словами
ну тут уже 50 на 50, не угадаешь как поведут, у всех по разномуЯ думаю аби більше не почали дзвонити
Ви до мене дзвонили)) Плювати якщо не дзвонили, а далі вони вам самі такогого будуть пробувати наговорити що та тактика пригодиться, у них же готові скрипти, ті хлопці не губляться) Будете мати настрій можете нахамити. А як ні, то просто можете сказати що дзвоните їм нагадати про кримінальну відповідальність по певним статтям. Будуть питатия для чого: та на всякий випадок. Можете взагалі сказати що щось скучили і хочете дізнатись як справи, почнуть хамити то загрузити їх так само) Та варіантів мільйон) Головне проявити ініціативу і показати що ви не боїтесь. Може прийдеться кілька разів потренуватись і обрати тактику для себе, але мені так простіше) Я такий чесний боржник що постійно про себе нагадую сама і вони самі вже не раді що я додзвонилась, тим більше коли чують про всі кола бюрократичного пекла через які я їх проведу@Jul1,Просто до них ? І що ім говорити? Чи про що?

.