Отчисления с зарплаты по объединенному исполнительному производству

• Автор теми Автор теми Vla.dos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 793

Vla.dos

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
846
Vla.dos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Какое-то время назад проиграл суд ЕАПБ. Недавно было открыто ИП. Когда забрал письмо от исполнителя - оказалось, что по одному исполнительному листу открыто целых 4 производства (отдельно - по судебному сбору, отдельно - по одному из договоров и отдельно - ещё по двум); при этом в постановах про арешт майна/коштів указывается общая сумма долга, а также указывается словосочетание "зведене виконавче провадження". Если на работу отправят постанову о списании с зарплаты, то какой максимальный процент смогут взять?

Странно, я думала, что если один суд, то одно ип, а не 4...
Ну, там их 4. В постановлениях об аресте имущества/средств на карточке (аж целых 8 гривен арестовали и списали!) указывается полная сумма, по которому ведётся ИП. Есть словосочетание "зведене виконавче провадження". Вот я и интересуюсь, считать ли это одним ИП с отчислением 20%, или несколькими ИП с отчислением 50%

Ну, там их 4. В постановлениях об аресте имущества/средств на карточке (аж целых 8 гривен арестовали и списали!) указывается полная сумма, по которому ведётся ИП. Есть словосочетание "зведене виконавче провадження". Вот я и интересуюсь, считать ли это одним ИП с отчислением 20%, или несколькими ИП с отчислением 50%
Дивлячись як виконавець направить постанови в бухгалтерію. По одному виконавчому листу одне ВП і 20 відс відрахувань. По двох 40 відс. Якщо 4 ,то закриває ВП починаючи з меншого по сумі. Ділить 20 відс на два . І інші 20 відс на два пропорційно. Якщо вже є постанова про 20 відс по іншому боргу від іншого виконавця,то свої 20 відс ділить на 4 теж пропорційно. Взагалі то повинен тількі 20 відс. Але не заборонено 40. Всі свої ВП виконавець зобов'язаний об'єднати у зведене ВП. А про відрахування тількі 20 відс чітко ніде не сказано.

Дивлячись як виконавець направить постанови в бухгалтерію. По одному виконавчому листу одне ВП і 20 відс відрахувань. По двох 40 відс. Якщо 4 ,то закриває ВП починаючи з меншого по сумі. Ділить 20 відс на два . І інші 20 відс на два пропорційно. Якщо вже є постанова про 20 відс по іншому боргу від іншого виконавця,то свої 20 відс ділить на 4 теж пропорційно. Взагалі то повинен тількі 20 відс. Але не заборонено 40. Всі свої ВП виконавець зобов'язаний об'єднати у зведене ВП. А про відрахування тількі 20 відс чітко ніде не сказано.
По ідеї, якщо зведене, то 20%, вірно?

По ідеї, якщо зведене, то 20%, вірно?
У мене по зведеному два ВП,відраховують 20 відс по одному і 20 відс по другому ,тобто ВП відкривались по кількості виконавчих листів. Одне ВП по боргу,друге по витратах . Так як написали вище.

Ну, я смотрел - все эти 4 провадження открыты по одному виконавчому листу. Номер листа - один, значит и обьединенное ИП считать одним, соответственно происходит списание 20%. Верно?

Ну, я смотрел - все эти 4 провадження открыты по одному виконавчому листу. Номер листа - один, значит и обьединенное ИП считать одним, соответственно происходит списание 20%. Верно?
Якщо один виконавчий лист,то одне ВП і 20 відс .

Якщо один виконавчий лист,то одне ВП і 20 відс .
Пардон, что морочил голову. Е-суд у меня висел пару дней, только зашёл. Там 4 исполнительных листа по одному решению. Получается 40-50% от дохода с учётом того, что я напишу заяву на определение счета видатковим и туда будет приходить условных 8 тысяч зарплаты?

Пардон, что морочил голову. Е-суд у меня висел пару дней, только зашёл. Там 4 исполнительных листа по одному решению. Получается 40-50% от дохода с учётом того, что я напишу заяву на определение счета видатковим и туда будет приходить условных 8 тысяч зарплаты?
Виконавець відкриє стількі ВП,скількі виконавчих,вираховувать буде не більше 50 відс. На видатковий рахунок буде приходить сума вже без того,що вирахується

А можна наприклад якось домовитись з самим викрнавцем щоб не через роботу, а напряму йому платити без блокування рахунків?

А можна наприклад якось домовитись з самим викрнавцем щоб не через роботу, а напряму йому платити без блокування рахунків?
Можна.
Все залежить від виконавця.Чи піде вам на зустріч.

Тобто як тільки прилітає ВП то одразу звертатись до виконавця? А там його дані будуть чи як його знайти?
Так.
Бо не завжди вони надсилають листи, а зразу розпочинають свою роботу, блокування і арешти.

Так.
Бо не завжди вони надсилають листи, а зразу розпочинають свою роботу, блокування і арешти.
Дякую. Бо ось недавно програла суд з ЄАПБ зараз пробую з ними домовитись щоб списали частину відсотків і розділили платежі на кілька місяців, але розглядаю варіанти якщо не вдасться домовитись і відкриють ВП то як діяти далі щоб рахунки не заблокували

Дякую. Бо ось недавно програла суд з ЄАПБ зараз пробую з ними домовитись щоб списали частину відсотків і розділили платежі на кілька місяців, але розглядаю варіанти якщо не вдасться домовитись і відкриють ВП то як діяти далі щоб рахунки не заблокували
Дивіться щоб вас не обманули.
Бо виплатите частину, а вони звернуться до виконавця, щоб з вас стягнули все.
Вимагайте документи, гарантійку або договір, дивлячись як ви це будете оформляти.

Дивіться щоб вас не обманули.
Бо виплатите частину, а вони звернуться до виконавця, щоб з вас стягнули все.
Вимагайте документи, гарантійку або договір, дивлячись як ви це будете оформляти.
Дякую за поради

ВП і контакти виконавця будуть в Дії швидше ніж надішле лист на роботу? Чи краще зв'язатись з кредитором коли вже є рішення суду? У мене в вересні 2 суда по МФО(точніше Кредит капітал). З банками, по Привату - "плавали - знаєм". З МФО не мала справ,поки не захворіла(

Назад
Угорі