От невже???

• Автор теми Автор теми malibu879
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

malibu879

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
118
Бали
68
malibu879 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні шараги, невже ви думаєте, що після всіх ваших гадостєй, люди побіжать вам платити???
Краще ідіть на зустріч і просіть уже тіло!

Какое тело? х*р на блюдечке с их псевдодоговорами... Только по решению суда!!

Шановні шараги, невже ви думаєте, що після всіх ваших гадостєй, люди побіжать вам платити???
Вопрос может не по теме, но написать никуда не могу новичок, а хотелось услышать от "бывалых". Динеро, манивео, кредит плюс, кредит касса май кредит и алекс кредит, БЫСТРОЗАЙМ. Кто более лояльный, кто сильней нервы трепет?

Вопрос может не по теме, но написать никуда не могу новичок, а хотелось услышать от "бывалых". Динеро, манивео, кредит плюс, кредит касса май кредит и алекс кредит, БЫСТРОЗАЙМ. Кто более лояльный, кто сильней нервы трепет?
Всі тріпають нерви тим хто з ними спілкується. Якщо вимкнути телефон і не проводити переговори то десь через 3 -4 міс. про Вас почнуть забувати

Из перечисленных почти все одинаково ублюдочные.
По-моему, пердит-касса больше всех воняет (в смысле звонит), динеро и манивео звонят третьим лицам, номера которых нигде и не оставляли (тут уже понятно, что приватбанк сливает). Майкредит не доставучий и не льют угрозы в уши. Алекскредит - отбитые, моим близким не звонили, а я лично с ними очень прелестно как-то "пообщался" и выложил это в интернет (во все свои соцсети и на этом форуме) - теперь молчат больше недели вообще.

Всі тріпають нерви тим хто з ними спілкується. Якщо вимкнути телефон і не проводити переговори то десь через 3 -4 міс. про Вас почнуть забувати
Кредиты брала на протяжении года чтоб оди другим перекрывать. Пролонгации в некоторых не делала. Вот как начнут забывать, не оплатив даже тела?

Кредиты брала на протяжении года чтоб оди другим перекрывать. Пролонгации в некоторых не делала. Вот как начнут забывать, не оплатив даже тела?
Так і почнуть, за рахунок тих хто платить. В них усе прораховано і відсоток невозврата вже вкладений у Ваш кредит. Я звичайно не агітую не платити, я особисто віддаватиму те що взяла, але тоді коли буду готова, і сама їм подзвоню. Впевнена вони будуть згодні на мої умови, судячи по тому що вони вже просять менше тіла, хоч щось, випробують.

в мене мама.як узнала за це все, по тел ні з ким не спілкується, а після того, як срана готівка обклеїла підїзд моїм фото з підписом аферистка і т.д., було в неї те ж саме питання!!! каже,на що вони розраховують??вже боятися нічого, опозорили,як хотіли, ні копійки тепер не получать!)))

Так і почнуть, за рахунок тих хто платить. В них усе прораховано і відсоток невозврата вже вкладений у Ваш кредит. Я звичайно не агітую не платити, я особисто віддаватиму те що взяла, але тоді коли буду готова, і сама їм подзвоню. Впевнена вони будуть згодні на мої умови, судячи по тому що вони вже просять менше тіла, хоч щось, випробують.
Я тоже хотела бы оплатить тело, но денег чтоб закрыть даже половину нет. А сколько у вас просрочка, у меня через каждые два дня начнется по всем постепенно. И как часто они подают в суд, живу в маленьком посёлке, думаю если что, где будет суд.

Irinka45856, у меня есть займы во всех перечисленных конторах, просрочки уже более 4 месяцев, поменяла номер телефона свой.... Не звонили никому из родственников, только Манивео вышли на мужа, но были красиво посланы.... Звонили контактным лицам, но тоже были посланы.... Платить не хочется да и не буду.... Родственники все знают и поддерживают, строим с мужем планы на будущее и готовимся к празднованию 2-х летия нашего сыночка.
Главное меньше с ними разговаривать или вообще этого не делать, как в моем случае.... Ваши нервы вам дороже, не нужно тратить силы и время и нервы на общение с закомплексованными и не адекватными людьми
Сейчас ещё занимаюсь тем, что бы вернуть себе переплаты по займам у этих шараг....

Я тоже хотела бы оплатить тело, но денег чтоб закрыть даже половину нет. А сколько у вас просрочка, у меня через каждые два дня начнется по всем постепенно. И как часто они подают в суд, живу в маленьком посёлке, думаю если что, где будет суд.
В суд подадуть з вірогідністю 0,1%,не вигідно їм це, от покошмарить Вас і всіх,кого найдуть - це да,це єдине,що вони можуть,можуть у сільраду позвонити. Просто морально будьте готові до цього і все. І попередьте рідних,близьких і друзів. В мене 15+ мфо, просрочки уже 3 міс. - самі великі, 1 міс - сама менша. Ввімкнула режим сніжинки, живу і радуюсь)

Спас
В суд подадуть з вірогідністю 0,1%,не вигідно їм це, от покошмарить Вас і всіх,кого найдуть - це да,це єдине,що вони можуть,можуть у сільраду позвонити. Просто морально будьте готові до цього і все. І попередьте рідних,близьких і друзів. В мене 15+ мфо, просрочки уже 3 міс. - самі великі, 1 міс - сама менша. Ввімкнула режим сніжинки, живу і радуюсь)
Спасибо всем!

4 міс. Вже майже ніхто не дзвонить

Сімку не міняли?
Міняла, періодично вмикаю стару, нещодавно почала брати трубку на всі дзвінки, з 4 дзвінків три рекламні пропозиції і один пропонував кредит. Тобто жодного мфо

Міняла, періодично вмикаю стару, нещодавно почала брати трубку на всі дзвінки, з 4 дзвінків три рекламні пропозиції і один пропонував кредит. Тобто жодного мфо
в мене самі великі просрочки по 3 міс, сімку не міняла, встановила програму чорний список, роздражає тільки як на прозвон ставлять. А сьогодні і маму поставили на прозвон, за 2 часа 40 дзвінків нарахувала, вона з ними не спілкується, то вони вирішили так достати,чи що... От думаю,міняти сімку чи ні

в мене самі великі просрочки по 3 міс, сімку не міняла, встановила програму чорний список, роздражає тільки як на прозвон ставлять. А сьогодні і маму поставили на прозвон, за 2 часа 40 дзвінків нарахувала, вона з ними не спілкується, то вони вирішили так достати,чи що... От думаю,міняти сімку чи ні
Як Вам зручно, мені легше не спостерігати за пропущеними, тому змінила, вмикаю коли є настрій

Як Вам зручно, мені легше не спостерігати за пропущеними, тому змінила, вмикаю коли є настрій
От і мене напрягають трохи ці пропущенні, того і задумуюсь,міняти чи ні...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі