Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вопрос может не по теме, но написать никуда не могу новичок, а хотелось услышать от "бывалых". Динеро, манивео, кредит плюс, кредит касса май кредит и алекс кредит, БЫСТРОЗАЙМ. Кто более лояльный, кто сильней нервы трепет?Шановні шараги, невже ви думаєте, що після всіх ваших гадостєй, люди побіжать вам платити???
Краще ідіть на зустріч і просіть уже тіло!
Всі тріпають нерви тим хто з ними спілкується. Якщо вимкнути телефон і не проводити переговори то десь через 3 -4 міс. про Вас почнуть забуватиВопрос может не по теме, но написать никуда не могу новичок, а хотелось услышать от "бывалых". Динеро, манивео, кредит плюс, кредит касса май кредит и алекс кредит, БЫСТРОЗАЙМ. Кто более лояльный, кто сильней нервы трепет?
Всі тріпають нерви тим хто з ними спілкується. Якщо вимкнути телефон і не проводити переговори то десь через 3 -4 міс. про Вас почнуть забувати
Кредиты брала на протяжении года чтоб оди другим перекрывать. Пролонгации в некоторых не делала. Вот как начнут забывать, не оплатив даже тела?Всі тріпають нерви тим хто з ними спілкується. Якщо вимкнути телефон і не проводити переговори то десь через 3 -4 міс. про Вас почнуть забувати
Так і почнуть, за рахунок тих хто платить. В них усе прораховано і відсоток невозврата вже вкладений у Ваш кредит. Я звичайно не агітую не платити, я особисто віддаватиму те що взяла, але тоді коли буду готова, і сама їм подзвоню. Впевнена вони будуть згодні на мої умови, судячи по тому що вони вже просять менше тіла, хоч щось, випробують.Кредиты брала на протяжении года чтоб оди другим перекрывать. Пролонгации в некоторых не делала. Вот как начнут забывать, не оплатив даже тела?
в мене мама.як узнала за це все, по тел ні з ким не спілкується, а після того, як срана готівка обклеїла підїзд моїм фото з підписом аферистка і т.д., було в неї те ж саме питання!!! каже,на що вони розраховують??вже боятися нічого, опозорили,як хотіли, ні копійки тепер не получать!)))Шановні шараги, невже ви думаєте, що після всіх ваших гадостєй, люди побіжать вам платити???
Краще ідіть на зустріч і просіть уже тіло!
Я тоже хотела бы оплатить тело, но денег чтоб закрыть даже половину нет. А сколько у вас просрочка, у меня через каждые два дня начнется по всем постепенно. И как часто они подают в суд, живу в маленьком посёлке, думаю если что, где будет суд.Так і почнуть, за рахунок тих хто платить. В них усе прораховано і відсоток невозврата вже вкладений у Ваш кредит. Я звичайно не агітую не платити, я особисто віддаватиму те що взяла, але тоді коли буду готова, і сама їм подзвоню. Впевнена вони будуть згодні на мої умови, судячи по тому що вони вже просять менше тіла, хоч щось, випробують.
В суд подадуть з вірогідністю 0,1%,не вигідно їм це, от покошмарить Вас і всіх,кого найдуть - це да,це єдине,що вони можуть,можуть у сільраду позвонити. Просто морально будьте готові до цього і все. І попередьте рідних,близьких і друзів. В мене 15+ мфо, просрочки уже 3 міс. - самі великі, 1 міс - сама менша. Ввімкнула режим сніжинки, живу і радуюсь)Я тоже хотела бы оплатить тело, но денег чтоб закрыть даже половину нет. А сколько у вас просрочка, у меня через каждые два дня начнется по всем постепенно. И как часто они подают в суд, живу в маленьком посёлке, думаю если что, где будет суд.
Спасибо всем!В суд подадуть з вірогідністю 0,1%,не вигідно їм це, от покошмарить Вас і всіх,кого найдуть - це да,це єдине,що вони можуть,можуть у сільраду позвонити. Просто морально будьте готові до цього і все. І попередьте рідних,близьких і друзів. В мене 15+ мфо, просрочки уже 3 міс. - самі великі, 1 міс - сама менша. Ввімкнула режим сніжинки, живу і радуюсь)
4 міс. Вже майже ніхто не дзвонитьЯ тоже хотела бы оплатить тело, но денег чтоб закрыть даже половину нет. А сколько у вас просрочка, у меня через каждые два дня начнется по всем постепенно. И как часто они подают в суд, живу в маленьком посёлке, думаю если что, где будет суд.
Сімку не міняли?4 міс. Вже майже ніхто не дзвонить
Міняла, періодично вмикаю стару, нещодавно почала брати трубку на всі дзвінки, з 4 дзвінків три рекламні пропозиції і один пропонував кредит. Тобто жодного мфоСімку не міняли?
в мене самі великі просрочки по 3 міс, сімку не міняла, встановила програму чорний список, роздражає тільки як на прозвон ставлять. А сьогодні і маму поставили на прозвон, за 2 часа 40 дзвінків нарахувала, вона з ними не спілкується, то вони вирішили так достати,чи що... От думаю,міняти сімку чи ніМіняла, періодично вмикаю стару, нещодавно почала брати трубку на всі дзвінки, з 4 дзвінків три рекламні пропозиції і один пропонував кредит. Тобто жодного мфо
Як Вам зручно, мені легше не спостерігати за пропущеними, тому змінила, вмикаю коли є настрійв мене самі великі просрочки по 3 міс, сімку не міняла, встановила програму чорний список, роздражає тільки як на прозвон ставлять. А сьогодні і маму поставили на прозвон, за 2 часа 40 дзвінків нарахувала, вона з ними не спілкується, то вони вирішили так достати,чи що... От думаю,міняти сімку чи ні
От і мене напрягають трохи ці пропущенні, того і задумуюсь,міняти чи ні...Як Вам зручно, мені легше не спостерігати за пропущеними, тому змінила, вмикаю коли є настрій