Щоденник От і я в МФО....

• Автор теми Автор теми Marina M.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 5K

Marina M.

Форумчанин
Дописи
125
Реакції
57
Бали
913
Marina M. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. З квітня маю просрочки в мфо: зе кредит, my credit,clickcredit i money veo. Тіла:5,9,10,13. Відсотки не рахую. Відправила в кожну кантору лист про реструктуризацію(ну я ж дію до договору)))).І шо? А нішо!!!!! Буду чекати пропозицій доступних по оплатам. В такій ситуації добре мати юриста. Вона мене заспокоює і я знаю як діяти. Ну і звісно ТЕБЕ❤❤❤МІЙ ДОРОГИЙ ФОРУМ!!!!ТИ теж добрячий антистрес. Як довго хто чекав? І що маєте на даний час?

в мене маніки продали талион + через 1 місяць, нічого толкового не запропонували, май кредіт оформив реструктуризацію та успішно її запоров! Тепер чекаю тіла) Реструктуризацію, якшо чесно то остання річ яку треба оформляти!! Краще збирайте кошти та домовляйтесь за тіло.

Всім привіт. З квітня маю просрочки в мфо: зе кредит, my credit,clickcredit i money veo. Тіла:5,9,10,13. Відсотки не рахую. Відправила в кожну кантору лист про реструктуризацію(ну я ж дію до договору)))).І шо? А нішо!!!!! Буду чекати пропозицій доступних по оплатам. В такій ситуації добре мати юриста. Вона мене заспокоює і я знаю як діяти. Ну і звісно ТЕБЕ❤❤❤МІЙ ДОРОГИЙ ФОРУМ!!!!ТИ теж добрячий антистрес. Як довго хто чекав? І що маєте на даний час?
Юрист Вам для чого?

Юрист Вам для чого?
Для заспокоєння,що все законно і правильно роблю. Якби ж я знала, що є цей форум,то не було б в юристоі потреби. Знаєте,часом мфо щось шлють і я не знаю як реагувати. А вона мене консультує,дає відповідні рекомендації. Якось так
в мене маніки продали талион + через 1 місяць, нічого толкового не запропонували, май кредіт оформив реструктуризацію та успішно її запоров! Тепер чекаю тіла) Реструктуризацію, якшо чесно то остання річ яку треба оформляти!! Краще збирайте кошти та домовляйтесь за тіло.
Зекам взагалі не хочу тіло оплочувати,може й за пів вирішу. Раніше їм пояснювала ситуацію, така вся культурна і шо...воно дурновате у відповідь мені каже: і шо?ну і шо? Я й не витримала і сказала:йди в с...у! Поставила блокатор номерів.

Для заспокоєння,що все законно і правильно роблю. Якби ж я знала, що є цей форум,то не було б в юристоі потреби. Знаєте,часом мфо щось шлють і я не знаю як реагувати. А вона мене консультує,дає відповідні рекомендації. Якось так
Де знайшли юриста? Скільки платите?

А как называется такая услуга юриста? Просто ответы на вопросы? Сам юрист никаких действий не предпринимает в вашей ситуации?

Marina M., На форуме информация бесплатно предоставляется. Вопрос/ответ тоже. Зачем Вам юрист, который ничего не делает, но за Ваши деньги?!

Як довго хто чекав?
Чого саме?
Ні
Спасают ли юристы от звонков третьим лицам?
Від цього не те що юристи не спасали, а навіть судове рішення, де чорним по білому написано : "ВІДВАЛИ".
Вони навіть просравши вчисту в судах через деякий час пробують далі наярювати і співати стару пісню "про дєньгі".

Де знайшли юриста? Скільки платите?
Юрист лігал консалт. Заплатила 3600. Оформили і відправили листи щодо реструктуризацій.
Marina M., На форуме информация бесплатно предоставляется. Вопрос/ответ тоже. Зачем Вам юрист, который ничего не делает, но за Ваши деньги?!
Просто не знала про форум. Тепер з Вами більше впевненості і прозріння ситуації. Дякую)
А как называется такая услуга юриста? Просто ответы на вопросы? Сам юрист никаких действий не предпринимает в вашей ситуации?
Послуга: юридичні послуги. Створили і надіслали мені листи,щоб я повідправляла в мфо. Консультує мене щодо смс і листів від них.
Да, ігнорити їх і чекати пропозицій за тіло
Юрист вас предупредил, чтоб вы пролонгации не делали?

Останнє редагування:
Marina M., вітаю,Вас розвели. Листи і смс в топку не читаючи. Жодного сенсу вони не мають,психологічний тиск і більше нічого. Реструктуризація в мфо це не вихід. Один платіж пропустили і все по новій зі всіма забаганками.

Спасают ли юристы от звонков третьим лицам?
Ні. Спасає блокування всього де є номери. Але у листі було вказано,щоб не дзвонили третім лицям. Не знаю,може й не знайшли, бо все заблокувала
Не лучшая идея

Это идея ещё хуже чем первая
Якби ж я знала.

Marina M., вітаю,Вас розвели. Листи і смс в топку не читаючи. Жодного сенсу вони не мають,психологічний тиск і більше нічого. Реструктуризація в мфо це не вихід. Один платіж пропустили і все по новій зі всіма забаганками.
Дякую,вже зрозуміла. Буду з всіма вами і буде все ок!

Назад
Угорі