Особистий кабінет

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 658

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня! Підкажіть мені, будь-ласка, відповідь на таке питання - у багатьох читала, що не заходять в особисті кабінети після просрочок.... от мене і цікавить з чим це пов'язано, бо я наприклад не захожу, щоб не портити собі і так вже погані нерви, але чи є ще якась в когось причина щоб туди не заходити...ну, наприклад, якщо я зайду, то це ніби-то якесь підтвердження моїх дій стосовно тої контори. Ну якось так...

Доброго всім дня! Підкажіть мені, будь-ласка, відповідь на таке питання - у багатьох читала, що не заходять в особисті кабінети після просрочок.... от мене і цікавить з чим це пов'язано, бо я наприклад не захожу, щоб не портити собі і так вже погані нерви, але чи є ще якась в когось причина щоб туди не заходити...ну, наприклад, якщо я зайду, то це ніби-то якесь підтвердження моїх дій стосовно тої контори. Ну якось так...
Я чула таке,що якщо зайти в особистий кабінет,то будуть і частіше доставати,і можуть навіть місцезнаходження ваше вичислити.Краще взагалі не заходьте

А нафіг туда заходить,і так це підтвердження в деякій мірі

Я чула таке,що якщо зайти в особистий кабінет,то будуть і частіше доставати,і можуть навіть місцезнаходження ваше вичислити.Краще взагалі не заходьте
Не пугайте ) народ, геолокация по-другому принципу работает)

правильно - подтверждение действий на сайте...не более, но зачем оно Вам нужно?, если очень интересно ,то заходите с мобильного интернета

Не пугайте ) народ, геолокация по-другому принципу работает)
Мені мій знайомий казав,що таліон+ йому назвав його місцезнаходження і навіть модель телефону.Тому я навіть не знаю,вірити йому чи ні

Зайшла я в кабінет маніків, це давніше було, на той час вже продали мене манікі таліону. Зразу через пару хвилин до мене почали дзвонити. Я проігнорувала, хоча і до того ігнорували дзвінки. Не отримавши від мене відповіді, почали наярбвати моєму батькові. Тато дзвонить, розказує, що дзвонили з таліону, відрекомендувалися досудовим відділом, щоб переказав мені, що вхід в особистий кабінет зафіксовано, тим самим я підтвердила те, що дійсно в мене є борг в манівео і я цікавлюся станом свого кредиту і що коли діло дійде до суду, то в них буде підтвердження... Ну я всеодно ніяк на це не реагувала, але для себе вирішила, що краще туди не лізти, якщо не збираєшся нікому нічого платити, бо особисто я не збираюся нічого платити.

Вони моніторять - хто і коли заходив! Після кожного заходу (особливо боржників) будуть бомбити усіх знову.

Мені мій знайомий казав,що таліон+ йому назвав його місцезнаходження і навіть модель телефону.Тому я навіть не знаю,вірити йому чи ні
Ну значит талион имеет соответствующие по. Но толку с этого? Чисто пугалка. Ещё ни разу не слышал, что бы вот так приехали.

Да, вони якось це дізнаються, сволочі!
Новые гаджеты, геолокации и прочее, меня вот с моей нокией сенсорной и ще никто не находил, и модели телефона так и не назвали, так что

Заходила в личный кабинет кеш ю и после этого звонить стали. Они историю входов видят. А потом звонят и говорят, хотите погасить задолженность, раз в личный кабинет заходили.

Я ж казала,тому краще не заходити взагалі
Ця інформація зафіксувалась в той момент, коли оформлявся займ.

А вхід в особистий кабінет нікого ні до чого не забов'язує (моя думка). Те, що його пов'язують з активацією дзвінків- цілком можливо, але не факт.

Ця інформація зафіксувалась в той момент, коли оформлявся займ.

А вхід в особистий кабінет нікого ні до чого не забов'язує (моя думка). Те, що його пов'язують з активацією дзвінків- цілком можливо, але не факт.
[/
Ну особисто в мене було так:Як тільки я перестала заходити в особисті кабінети,так дзвінків наче поменшало.
Ну особисто в мене було так:Як тільки я перестала заходити в особисті кабінети,так дзвінків наче поменшало

Ясненько... гарно всім дякую за відповідь! Я просто чого питала, бо маю МФО, які колись після довгих пролонгацій закрила, а тепер з них звонять і вимагають, от я хочеться мені знати скільки я їм там попереплачувала за більш ніж пів року... Але тепер, так як написала в поліцію, чекаю щоб вони подали офіційні запити про всі документи і тоді вже буду бачити...

Ясненько... гарно всім дякую за відповідь! Я просто чого питала, бо маю МФО, які колись після довгих пролонгацій закрила, а тепер з них звонять і вимагають, от я хочеться мені знати скільки я їм там попереплачувала за більш ніж пів року... Але тепер, так як написала в поліцію, чекаю щоб вони подали офіційні запити про всі документи і тоді вже буду бачити...
отож...я перед тим як мороз ввімкнути все що було в ок завантажив по папкам

А я про таке і
отож...я перед тим як мороз ввімкнути все що було в ок завантажив по папкам
[/QUOTE
А я про таке раніше і не подумала б, бо не знала, що є можливості повернення коштів і що пролонгація то величезне зло!!!

Назад
Угорі