Осіння хандра

• Автор теми Автор теми Bilosnizka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 1K

Bilosnizka

Форумчанин
Дописи
117
Реакції
94
Бали
343
Bilosnizka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора форумчани..Не знаю чи це пов'язано з осінню,чи переводом години чи з тим ,що вляпалась в таке гaмно як МФО,але настрою немає ні на що,боргів купа,як вилізати з того всього не знаю,вдома мозги виносять,телефон від дзвінків просто червоний,одним словом жесть...Звонилки знайшли всіх кого можна,і не можна,я морально була готова але не до таких масштабів..А ще й погрожують до селищного голови дзвонити,ото буду відома на цілий район..Руки опускаються від того всього??

А ще й погрожують до селищного голови дзвонити,ото буду відома на цілий район..
Вы попали по адресу, тут одни знаменитости)))... И в СМИ о нас пишут, и фото-пиар бесплатно делают, и передача "Жди меня" рядом не лежала (таких друзей и родственниеков находят...), звонят - когда нам скучно, и пр... Наслаждайтесь, такое не каждому дано))), причем на халяву

Вы попали по адресу, тут одни знаменитости)))... И в СМИ о нас пишут, и фото-пиар бесплатно делают, и передача "Жди меня" рядом не лежала (таких друзей и родственниеков находят...), звонят - когда нам скучно, и пр... Наслаждайтесь, такое не каждому дано))), причем на халяву
Аякже,таку репутацію зліплять мало нікому не покажеться..Таке враження після того ,як сусідів обдзвонили,що в мене на чолі написано КРЕДИТ

Аякже,таку репутацію зліплять мало нікому не покажеться..Таке враження після того ,як сусідів обдзвонили,що в мене на чолі написано КРЕДИТ
Посмотрите на политиков, артистов и пр. - они за такой черный пиар немерено бабла платят, а тут - ляля)))

Доброго вечора форумчани..Не знаю чи це пов'язано з осінню,чи переводом години чи з тим ,що вляпалась в таке ***** як МФО,але настрою немає ні на що,боргів купа,як вилізати з того всього не знаю,вдома мозги виносять,телефон від дзвінків просто червоний,одним словом жесть...Звонилки знайшли всіх кого можна,і не можна,я морально була готова але не до таких масштабів..А ще й погрожують до селищного голови дзвонити,ото буду відома на цілий район..Руки опускаються від того всього??
Для начала нужно успокоиться. Испорченное настроение наверное у всех кому звонят каллы. Люди умеют адаптироваться ко всему. И к звонкам в том числе. Чем дальше тем будет проще на все не обращать внимания. В общем как то так))

Для начала нужно успокоиться. Испорченное настроение наверное у всех кому звонят каллы. Люди умеют адаптироваться ко всему. И к звонкам в том числе. Чем дальше тем будет проще на все не обращать внимания. В общем как то так))
Уже писал где-то - "Если проблема имеет решение - нужно решать, если нет - изменить к ней отношение"

Таке враження після того ,як сусідів обдзвонили,що в мене на чолі написано КРЕДИТ
Это Вы сами себе придумали. У каждого полно своих проблем и до Вас по большому счету никому нет никакого дела)) забудьте о соседях и думайте о чем-то для себя приятном ?

Доброго вечора форумчани..Не знаю чи це пов'язано з осінню,чи переводом години чи з тим ,що вляпалась в таке ***** як МФО,але настрою немає ні на що,боргів купа,як вилізати з того всього не знаю,вдома мозги виносять,телефон від дзвінків просто червоний,одним словом жесть...Звонилки знайшли всіх кого можна,і не можна,я морально була готова але не до таких масштабів..А ще й погрожують до селищного голови дзвонити,ото буду відома на цілий район..Руки опускаються від того всього??
Вам нужно на что-то другое переключиться......Начните вязать,рисовать,что вам по душе.....побалуйте себя чем-то вкусненьким.....Придумайте себе увлечение.Да и наконец-то забейте на все звонки и прочее....Это все временно.

Посмотрите на политиков, артистов и пр. - они за такой черный пиар немерено бабла платят, а тут - ляля)))
?Точно
Я в принципі готова була до дзвінків,рідних попередила,але те що понаходили зовсім чужих мені людей,які ні до мене ні я до них відношення не мають,трохи вибило з під колії

?Точно

Я в принципі готова була до дзвінків,рідних попередила,але те що понаходили зовсім чужих мені людей,які ні до мене ні я до них відношення не мають,трохи вибило з під колії
Ну и пускай себе ищут кого хотят... Вы думаете у других людей нету своих дел, кроме как ваши кредиты обсуждать?

Я плохо себе представляю, что это такое, но уже поняла, что это что - то страшное...
Это не то что страшное....Это иногда источник всего зла,сплетен,и неправдивой информации, и наверно в ней всегда знают ,что , почем и как....
P.S.Я рада,что меня это миновало....Ура!

Ну и пускай себе ищут кого хотят... Вы думаете у других людей нету своих дел, кроме как ваши кредиты обсуждать?
Звичайно що є свої справи,але коли людина телефонує до тебе і починає зразу нападати,а чого ти номер мій дала,а чого поручителем зробила..Поясни ,що номер не давала а поручителя тим більше ніякого не робила?Нервів на все не хватає
Это не то что страшное....Это иногда источник всего зла,сплетен,и неправдивой информации, и наверно в ней всегда знают ,что , почем и как....
P.S.Я рада,что меня это миновало....Ура!
Ви попали в точку?Те що там всі все знають
Я плохо себе представляю, что это такое, но уже поняла, что это что - то страшное...
Спробую пояснити..Це як Верховна рада де сидять депутати,голосують ,приймають рішення і тому подібне..Але сільська рада це в менших масштабах,і люди там сидять які знають все населення свого міста,хто чим дихає ,чим займається і тому подібне..А потім тебе таким лайном облиють,і обісруть з голови до ніг,бо знають тебе..Отака суть?

Звичайно що є свої справи,але коли людина телефонує до тебе і починає зразу нападати,а чого ти номер мій дала,а чого поручителем зробила..Поясни ,що номер не давала а поручителя тим більше ніякого не робила?Нервів на все не хватає

Ви попали в точку?Те що там всі все знають
У меня родственникам бывшего мужа в село дозвонились,ух...Какая я популярная была!До сих пор думаю,а может ещё по селу звонки были из за меня?

Як казав Жванецький: нічого страшного як над тобою сміються, набагато гірше, якщо над тобою плачуть)
Не переймайтеся!

Сільська рада в селі-це щось страшне...
І якщо туди дзвонять дзвонілки,а вони це люблять дуже робити...то небо на землю "падає"...
А сільський голова-це Царь і Бог...і,якщо він взнає,що в його!!! селі проживає боржник!!! то кінець світу настане!!!
І взагалі в селі "стрьомно" жити..."бо що ж люди скажуть" :facepalm:

Назад
Угорі