081Олег081
Форумчанин
- Дописи
- 70
- Реакції
- 31
- Бали
- 308
081Олег081 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Алекс кредит) мені теж таке прийшло щойно
Все.увидела что не знаете?Что за шарага?
Мне только что тоже такое смс пришло
Схоже шараги хоть щось хочуть з нас витягнути))
А щойно ще від Клай смс готові на 4050грн, просрочка менше місяця тіло 4тис))081Олег081, наркоманять, Поки що легітимний договір прислали тільки манівео, і то є нюанси.
Може бути, бо сьогодні ще і смартівей сптсав майже 7к відсотків і дав термін сплати до 6.04))081Олег081, крах в період карантину
Аукцион невиданной щедрости))) А сколько просрочка?
мені таке від бистрозайм прийшло
А сколько у вас просрочка по смартивею?Може бути, бо сьогодні ще і смартівей сптсав майже 7к відсотків і дав термін сплати до 6.04))
Більше місяця, до того десь з пів року брав і закривав вчасноАукцион невиданной щедрости))) А сколько просрочка?
А кошмарили все это время?Більше місяця, до того десь з пів року брав і закривав вчасно
Смс мені і рідним, бо трубку від них ніхто не бравА кошмарили все это время?
З Манівео є' шанс спілкуванням домовитись?081Олег081, наркоманять, Поки що легітимний договір прислали тільки манівео, і то є нюанси.
Если родные знают правду, я б их вообще попросила от своего имени заяву написать в полицию. Одно дело должник жалуется, а другое посторонние люди, чьи данные они не имеют право использовать никак.Смс мені і рідним, бо трубку від них ніхто не брав
не уверена, там много отбитых наглухо.З Манівео є' шанс спілкуванням домовитись?