Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 23K

Василь

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
9
Бали
5065
Василь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня чи є повід переживати

Вкладення

• Screenshot_20190509-123402.webp
    Screenshot_20190509-123402.webp
    128.4 Кб · Перегляди: 476
  • Screenshot_20190508-133904.webp
    Screenshot_20190508-133904.webp
    92.1 Кб · Перегляди: 441
Многим такое присылали, обычная пугалка, не переживайте:) этому уже никто не удивляется

И мне такое прислали на почту! Думали испугаюсь и сразу побегу платить.

Поїхали зміною вони мені такого понараховували що я вшоці я вже передплатив ці мфо тому я їм більше незбираюся платити!!!

@Василь,« рвіть когті» звідси і забудьте про всіх цих шахраїв,як про страшний сон!))

Дякую за підтримку добре що є такий форум де люди людям помагають боротися зтими шахраям була би моя воля яб позакривав ті шарашкені кантори!!!

Та я вернувся я і незбираюся ховатися я просто поїхав на роботу тут немає таких людей які мають борги в мфо і неїдуть закордон!!!

Дякую за підтримку добре що є такий форум де люди людям помагають боротися зтими шахраям була би моя воля яб позакривав ті шарашкені кантори!!!
Не Ви один тут такий)))
Нас на форумі 100% цього б дууужеее хотіли)

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. 0800219393

Стоит переживать или очередной вброс от енотов?

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. 0800219393

Скорее всего что очередной вброс все таки.

а чего переживать? они там типа решили что с тобой дела плохи нужно идти в суд. Но не факт что он будет. А вдруг ты после єтой смски побежал платить? :ahaha:

Назад
Угорі