Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Немає?Доброго дня чи є повід переживати
Ні, немає жодного приводу.Просто думають ,а раптом Ви з лякливих)Доброго дня чи є повід переживати
Доброго дня чи є повід переживати

У вас даже сумма не большая, у меня у них уже под 50000... Возьмите меня с собой...))Дякую за підтримку бо я якраз їду нароботу в голандію
@Василь,« рвіть когті» звідси і забудьте про всіх цих шахраїв,як про страшний сон!))

Вернутся же прийдётся...(@Василь,« рвіть когті» звідси і забудьте про всіх цих шахраїв,як про страшний сон!))
Не Ви один тут такий)))Дякую за підтримку добре що є такий форум де люди людям помагають боротися зтими шахраям була би моя воля яб позакривав ті шарашкені кантори!!!
Скорее всего что очередной вброс все таки.Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. 0800219393
Стоит переживать или очередной вброс от енотов?
а чего переживать? они там типа решили что с тобой дела плохи нужно идти в суд. Но не факт что он будет. А вдруг ты после єтой смски побежал платить?Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. 0800219393
Стоит переживать или очередной вброс от енотов?

Перевіряють як Ваші справи))В мене щойно манівео запитав мою кредитну історію. До чого це?