Оплата по рішенню суду напряму чи через виконавця

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 204

Vintsuk

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
0
Бали
2558
Vintsuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Програв суд , суд присудив там все адекватно. З ким краще домовлятись на оплату частинами? Написати ШГ чи чекати доки передадуть виконавцю і з ним?

Програв суд , суд присудив там все адекватно. З ким краще домовлятись на оплату частинами? Написати ШГ чи чекати доки передадуть виконавцю і з ним?
Якщо Вас задовільняє ухвалене судом рішення ( і позивача відповідно також), тобто не збираєтеся його оскаржувати, то раджу не чекати поки рішення набуде законної сили, вийти на зв"язок з майбутнім стягувачем, отримати реквізити для оплати. Обов"зково в платіжці зазначити,що оплата згідно рішення суду. Так Ви уникнете 10% грошей на користь виконавця,виконавчих витрат, блокувань рахунку та інших неприємних речей.

Якщо Вас задовільняє ухвалене судом рішення ( і позивача відповідно також), тобто не збираєтеся його оскаржувати, то раджу не чекати поки рішення набуде законної сили, вийти на зв"язок з майбутнім стягувачем, отримати реквізити для оплати. Обов"зково в платіжці зазначити,що оплата згідно рішення суду. Так Ви уникнете 10% грошей на користь виконавця,виконавчих витрат, блокувань рахунку та інших неприємних речей.
Майбутній стягувач це ШГ чи виконавець?

ШГ

Виконавець- сама назва говорить за себе.:)
Виконавча служба має право стягнути тільки 20 % від заробітної плати?Хочу запропонувати оплачувати цей відсоток напряму , не знаю чи є сенс

Виконавча служба має право стягнути тільки 20 % від заробітної плати?Хочу запропонувати оплачувати цей відсоток напряму , не знаю чи є сенс
Про "процедуру" виконання судового рішення на форумі вже існує безліч тем, дописів та роз"яснень.

Принаймні спробуйте... ви все рівно вже не погіршите своє становище.

Останнє редагування:
плюс арешти рахунків, але можна буде звертатись з заявою для визначення рахунку для видаткових операцій, плюс залежно від суми і певні ризики по майну. Ну і виконавець не швидко направляє роботодавцю, що "розтягує задоволення" жити із заблокованими картками

Назад
Угорі