Оплата боргу в МФО після рішення суду

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Oksana6677

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
12
Бали
283
Oksana6677 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!) кому вдавалось домовитись з шарагами після рішення суду напряму платити їм без відкриття виконавчого провадження ?

Доброго дня!) кому вдавалось домовитись з шарагами після рішення суду напряму платити їм без відкриття виконавчого провадження ?
Можете попробовать, но где гарантии, что после оплаты Вами они не передадут исполнителю исполнительный лист?)

По суті їм це не дуже цікаво. І буває таке, що типу домовилися з ними, виплатили якусь сумму вже, а потім відкривають виконавче провадження. Якому МФО ви програли суд?

По суті їм це не дуже цікаво. І буває таке, що типу домовилися з ними, виплатили якусь сумму вже, а потім відкривають виконавче провадження. Якому МФО ви програли суд?
Такие случаи бывают, к сожалению. Недавно обсуждали. ЕАПБ, кажется.

Фінтраст . Але не рахую що це програш) з 61к їх хотілок маю заплатити лише 18)

Тобто пысля програшу ( чи часткового ) потрыбно чекати провадження ? не платити по рішенню суду ?

Тобто пысля програшу ( чи часткового ) потрыбно чекати провадження ? не платити по рішенню суду ?
По большому счету лучше дождаться исполнительного производства, а там уже с исполнителем договориться об условиях закрытия

але виконавець може накласти арешт і інші незручності зробити ? Наприклад ми з банком домовились закрити по рішенню суду ( без гарантійного ) не думаю , що вони обмануть

але виконавець може накласти арешт і інші незручності зробити ? Наприклад ми з банком домовились закрити по рішенню суду ( без гарантійного ) не думаю , що вони обмануть
А як домовилися закрити? Одним платежем?

думаю що банк дуже легко може обманути, а виконавець - ні.

Если МФО подаёт в суд то можно оспорить и закрыть только тело или суд обязует выплатить всё, что хочет МФО.

Якщо не захищатись точно всі забаганки виплатите
Захищалась з юристом) і маю виплатити з 61к їх хотіло лише 17к) тому вважаю що це перемога) але тепер думаю про вп і як закривати)

Захищалась з юристом) і маю виплатити з 61к їх хотіло лише 17к) тому вважаю що це перемога) але тепер думаю про вп і як закривати)
Только через исполнителя советую. Чтобы не подкопаться и история была закончена.

а по банку , що порадите ?
То же самое. Лучше переплатить 10% исполнителю, чем потом иметь приколы. Банки не серьезнее и не ответственнее в этих вопросах, пишут одно, говорят другое, делают третье.

Назад
Угорі