Щоденник Оля і її 17 кредитів.

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 153

Olga46447

Читач
Дописи
42
Реакції
22
Бали
8
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Я тут новенька але постійний клієнт боргової ями.
Маю на своїй душу 17 кредитів/мікро кредитів.
Написала щоб мені допомогти порадою, з чого почати боротьбу з ними

Суми і вcе інше напишу якщо кому треба буде.

Мій список

Tendo
Miioan
Roket money
Starfin
Credit7
BIzPozyka
Треба kredit
Швидко Гроші
Credit plus
SunCredit
CreditCasa 52000(найбільший
Selfi Credit

Amigo
Є Гроші
My Credit
Moneyveo
Limon Credit

Пумб
Моно

Всього десь 250 000 гривень

Не питайте як я стільки набрала, а мене просто була дуже гарна кредитна історія і багато проблем😂

Якби на рівному місці то було б не так обідно.
А то і проблеми не всі вирішила і в боргах застрягла 😅

😔

Набрать можно и на ровном месте...

Хоча якби не здирницькі %, то і закрила б.

В цьому особливо хороші Кредит 7 і Кредит плюс, їх я гарно нагодувала відсотками 😅

Кредит7 мені списав значну суму кредиту - але треба ввмікнути сніжинку. Листа додому мають відправити

майже всі адекватні +- тіло дають або тіло + невеликий відсоток .
Каса , Е гроші , Бізнес , Манівео , можуть кошмарити і дуже часто в суди ходять , і з ними на лояльні умови тяжко домовитися . Якщо є кошти я б закривав їх в першу чергу . Якщо грошей не маєш , то збирай і закривай від меншого до більшого , попередь оточення що можуть звонити і все , режим Сніжинки

Читала в коментарях під іншим постом що ШвидкоГроші теж дуже кошмарили якусь жінку, навіть домоглися її звільнення з роботи 🥲

[]Читала в коментарях під іншим постом що ШвидкоГроші теж дуже кошмарили якусь жінку, навіть домоглися її звільнення з роботи 🥲
Це ситуативно , у мене нікому навіть незвонили. Якщо людина іде на контакт , спілкується з ними , платить пролохгації , піддається паніці і їх пугалкам , то , тоді будуть кошмарити .

Останнє редагування модератором:
Читала в коментарях під іншим постом що ШвидкоГроші теж дуже кошмарили якусь жінку, навіть домоглися її звільнення з роботи 🥲
Який сенс шг "домогтися" звільнення з роботи їх боржника ... щоб що? Так швидше закриє кредит у них?🤯

Який сенс шг "домогтися" звільнення з роботи їх боржника ... щоб що? Так швидше закриє кредит у них?🤯
Як я зрозуміла з діалогу(не під оригінальним постом) вони дзвонили на роботу тому її і звільнили.

Назад
Угорі