Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Правильно, тілько так.Поищите в какой-то теме о сосках - я там подробно описывал скилл "ярость громова" и как именно макаки его кастуют. Всё что нужно знать вкратце о любом Громове и о говнивочке в частности так это одно простое предложение: "Громов? Нaхуй иди, Громов". Данный уникальный метод работает как в устном так и в эпистолярном общении, приносит гарантированный результат. Очень его рекомендую.
Як?А от мені пише просто Максим. Але як пише!
И что будет?Як як... Матюк на матюкові, я і тв@рь, і мама моя Мр*зь, і діти *******. Фотошедеврів наслав мені і матері. Грозиться як не оплачу то всім розішле. *** кончене.
так, стильненько тОлександр Громов - він з готівочки, чи тепер так модно серед звонилок називатися?
О, я якраз Григоряна ще з п'ятниці чекаю, та щось ніяк не доїде...Потом будут еще Григоряны... Погасяны и т.д.... ?

Очередной телефонный Гейнерал.Олександр Громов - він з готівочки, чи тепер так модно серед звонилок називатися?
Олександр Громов - він з готівочки, чи тепер так модно серед звонилок називатися?
[/QUOTrE]Мені писав на вайбер Громов Ігор Михайлович від кредит+.ПІБ моїх мами і сестри,свекрухи ,голови с/р обдзвонив їх всіх І все на даний час.зараз прострочка більше трьох місяців а писав півтора місяця назад.Ось так ,таке враження що Громов у них звучить-як Термінатор.