Олександр Громов

• Автор теми Автор теми Назарій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Назарій

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
14
Бали
1765
Назарій не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Олександр Громов - він з готівочки, чи тепер так модно серед звонилок називатися?

Велика честь тему називати фейковим
ім 'ям цього гімноєда! Воно ще живе? Цей Громоотвод? Надивився фільм російський "Колектор'. От звідти і призвіще Громов. Наші тугодуми-звонілки свого нічого не придумали, ума не вистачає, а здерли з фільму. Прищава потвора сидить у гарнітуркі і страдає манією величності.

Поищите в какой-то теме о сосках - я там подробно описывал скилл "ярость громова" и как именно макаки его кастуют. Всё что нужно знать вкратце о любом Громове и о говнивочке в частности так это одно простое предложение: "Громов? Нaхуй иди, Громов". Данный уникальный метод работает как в устном так и в эпистолярном общении, приносит гарантированный результат. Очень его рекомендую.

Поищите в какой-то теме о сосках - я там подробно описывал скилл "ярость громова" и как именно макаки его кастуют. Всё что нужно знать вкратце о любом Громове и о говнивочке в частности так это одно простое предложение: "Громов? Нaхуй иди, Громов". Данный уникальный метод работает как в устном так и в эпистолярном общении, приносит гарантированный результат. Очень его рекомендую.
Правильно, тілько так.

Як як... Матюк на матюкові, я і твapb, і мама моя Mpaзь, і діти y6людku. Фотошедеврів наслав мені і матері. Грозиться як не оплачу то всім розішле. чм0 кончене.

Як як... Матюк на матюкові, я і тв@рь, і мама моя Мр*зь, і діти *******. Фотошедеврів наслав мені і матері. Грозиться як не оплачу то всім розішле. *** кончене.
И что будет?
Можете и вы ему написать.Но ни в одном,ни в другом случае ровным счётом ничего не изменится

Тоже писали, грозился всех поубивать) после заявы в полицию как-то тихо стало)

Олександр Громов - він з готівочки, чи тепер так модно серед звонилок називатися?
Очередной телефонный Гейнерал.
Любитель пощекотать лампасами свое окно в большой мир, онанируя при этом на голоса в тел. трубке.

Останнє редагування:
А меня пугаю вот такими "джигитами". Ислам1.webpИслам2.webpПравда что за контора понятия не имею.

Останнє редагування:
Смотрю, сей прыщ (Громов), многостаночник, однако. У SOSок мало платят наверное, теперь и у говнивочки калососит? Только у SOSок он Николаем был ??? . Не общайтесь Вы с ними, нервы целее будут и сон крепче.

[/QUOTrE]Мені писав на вайбер Громов Ігор Михайлович від кредит+.ПІБ моїх мами і сестри,свекрухи ,голови с/р обдзвонив їх всіх І все на даний час.зараз прострочка більше трьох місяців а писав півтора місяця назад.Ось так ,таке враження що Громов у них звучить-як Термінатор.

Там еще есть кадр такой, Руслан Анатольевич, якобы юрист, выписывает мне в вайбер

Назад
Угорі