Пробуйте! Кто не рискует, тот не пет шампанское.
Розкажу про своє. Я коли працювала, потрібно було проходити службу безпеки ( охорона), робота була з грошима і не маленькими. Він в мене запитав чи є кредити? Я сказала, що є. Ви понімаєте що це така робота... неможна, щоб були кредити. Я сказала що закрию, як будуть гроші. БКИ не провіряв. Підписав бумажку, що приймає на роботу. І так я пропрацювала там десь 3 роки. А в кого кредитів немає? Всіх вони є. Але одні мовчать про них, а другі всім розказують. ( Якось я заходжу в Приват банк, щось оплатити, непам'ятаю за що, це було давно. Сидить біля столика мої начальніци чоловік і робить реструкторизацію на кредит, бо неплатив і сума немаленька по почутому. Я його побачила, але він мене нє. Я оплатила в терміналі і бистро вийшла. І що виходить, що я про його кредит знаю, незнаю чи знає дружина.І він думає, що ніхто незнає. Але я ж то знаю. Але на роботі нерозказувала. І про свої також мовчала. Кому потрібно чужі долги. Життя це така штука, що з кожним може таке статися рано чи пізно, але ніхто про це не думає. А тільки вміють вибачте ОБІС**ТИ з ніг до голови.