Официальное трудоустройство и кредитная история

• Автор теми Автор теми Kykla
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 860

Kykla

Форумчанин
Дописи
378
Реакції
312
Бали
5225
Kykla не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите пожалуйста. Я не могу найти тему на форуме. Я устраиваюсь на работу официально в анкете было написано о проверке Ки, а у меня 13 шараг и 3 банка есть ли шанс устроиться?

Подскажите пожалуйста. Я не могу найти тему на форуме. Я устраиваюсь на работу официально в анкете было написано о проверке Ки, а у меня 13 шараг и 3 банка есть ли шанс устроиться?
А ви пов'язані будете з фінансами?

Если будете связаны с финансами,то да,проверят,хотя везде по-разному

Я связана с финансами но именно ки не проверяли, а так как сейчас очень много людей именно в этих шарагах да и с ситуацией в стране могут и проверить. Пробуйте, ведь каждая ситуация индивидуальна

Мой начальник тоже пугает при приёме на работу, но не проверяет)
Есть фирма, которая уборщиц даже на работу когда берёт, проверяет ки...
Так что тут не угадаешь

Babaika, я к кассе отношение не буду иметь мое дело консультировать людей по одежде
Babaika, нет не с финансами я консультант на одежде

Пробуйте! Кто не рискует, тот не пет шампанское.
Розкажу про своє. Я коли працювала, потрібно було проходити службу безпеки ( охорона), робота була з грошима і не маленькими. Він в мене запитав чи є кредити? Я сказала, що є. Ви понімаєте що це така робота... неможна, щоб були кредити. Я сказала що закрию, як будуть гроші. БКИ не провіряв. Підписав бумажку, що приймає на роботу. І так я пропрацювала там десь 3 роки. А в кого кредитів немає? Всіх вони є. Але одні мовчать про них, а другі всім розказують. ( Якось я заходжу в Приват банк, щось оплатити, непам'ятаю за що, це було давно. Сидить біля столика мої начальніци чоловік і робить реструкторизацію на кредит, бо неплатив і сума немаленька по почутому. Я його побачила, але він мене нє. Я оплатила в терміналі і бистро вийшла. І що виходить, що я про його кредит знаю, незнаю чи знає дружина.І він думає, що ніхто незнає. Але я ж то знаю. Але на роботі нерозказувала. І про свої також мовчала. Кому потрібно чужі долги. Життя це така штука, що з кожним може таке статися рано чи пізно, але ніхто про це не думає. А тільки вміють вибачте ОБІС**ТИ з ніг до голови.

Останнє редагування:
Я связана с финансами но именно ки не проверяли, а так как сейчас очень много людей именно в этих шарагах да и с ситуацией в стране могут и проверить. Пробуйте, ведь каждая ситуация индивидуальна

@Babaika,Я и только я, спасибо за поддержку.

Думаю не будут проверять, обычно в ломбард банках проверяют или на фирмах где есть ответственность за финансы

Я принесла документы , подписала что согласна на обработку персональных данных они просили указать сколько у меня кредитов, но я написала что у меня два банка не небольшие суммы.не так как есть на самом деле

Назад
Угорі