Официальная работа и мфо

• Автор теми Автор теми Алинусик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

Алинусик

Форумчанин
Дописи
111
Реакції
22
Бали
168
Алинусик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте, хотела поинтересоваться кто работает официально , звонят ли туда эти помойки МФО ? И если устроиться при наличии их, то будут ли туда названивать?

Здравствуйте, хотела поинтересоваться кто работает официально , звонят ли туда эти помойки МФО ? И если устроиться при наличии их, то будут ли туда названивать?
По глупости, а может и хорошо что внутренний , указал номер (личный, в кабинете) с прошлой работы (Гос предприятие) - звонили раз 10-12 , спросили есть ли такой и все.От евоши пришёл коллаж со словами : «а знают ли на заводе про твои долги?». Пока тишина.На новую пока не звонили, вот думаю заранее начальника предупредить что мошенники

Точно вам никто не скажет.
50/50.

И звонят, и на прозвон ставят, потом если нормальные коллеги, которые посылают их или тоже морозятся, то перестают

Працюю офіційно прострочки по 6 МФо більше 2 міс, поки не дзвонили , від декого брала трубку питали чого не оплачую говорила на даний момент без роботи ))

@Алинусик,в моєму випадку телефонують на роботу,незнаю правда яке мфо,і роботу я невказувала,як знайшли не знаю

Olga24.06, мне ещё папа говорит, кто твою работу найдёт, ты же не телефоне работаешь ? не выдумывай говорит.

О
Працюю офіційно прострочки по 6 МФо більше 2 міс, поки не дзвонили , від декого брала трубку питали чого не оплачую говорила на даний момент без роботи ))
один в один ситуация

А ви вказували місцн роботи?? Ви офіційно працюєте , я от звільнена офіційно але працюю теж переживаю як будуть дзвонити

Мне звонили...некоторые хз як нашли новую работу :pardon: И старую изрядно покошмарили

Преміум дзвонив Всім.І ,навіть, дружині директора.
А яке мфо продали преміум актив ?? Що дзвонили аж директору дружини
Як пояснювали це?? ???дуже переживпю щоб не дзвонили до чоловіка не роботу за млї кредити

Якщо попадуть на всезнайку, яка розталяпає де ви працюєте то напевне будуть. Мені пощастило більшімть знайомих знають попереднє місце роботи, от і направили їх, а ці погрожують дзвінками на роботу, думаю ДРУЗІ ВПЕРЕД ПО НЕВІРНІЙ ДОРОЗІ
Мне звонили...некоторые хз як нашли новую работу :pardon: И старую изрядно покошмарили
Від добрих знайомих 100%

Назад
Угорі