Доброго дня.В мене ситуація з Бистрозаймом взагалі весела.
Брала через онлайн.
На сьогоднішній день написала їм листа( оскільки по телефону поговорити не виходить взагалі,співробітники неадекватні) такого змісту:
"Доброго дня.
Я ...,мій податковий номер ...., контактний телефон ...звертаюся до Вас з проханням врегулювання ситуації з протерміновоною оплатою.
Я 10.02.2019 року мала внести кошти в сумі 2079,84 грн,як відсотки за користування кредитом (для пролонгації).У мене є підключена послуга автолонгація кредиту,яка нажаль не спрацювала.Я намагалася оплатити дані відсотки через особистий кабінет,проте мені сайт видавав що "операція заборонена банком емітента".Мною 13.02.2019 року після невдалих спроб оплати картою було здійснено оплату відсотків через термінал,проте станом на сьогоднішній день оплата не зарахована.Мені, а також моєму чоловікові телефонують по декілька разів на день з "проханням оплатити борг".Номер квитанції і саму квитанцію висилала на вайбер наданий Вашою співробітницею,мене звинуватили в наборі цифр і сказали що такої квитанції немає,вона неякісна і перефотографована з комп'ютера...обізвали брехухою і різко кинули слухавку.Перед сьогоднішньою розмовою всі розмови з Вашою співробітницею також далекі до адекватних,тому я була нагороджена такими словами як ненормальна,д*pa,брехуха...Нажаль не можу вказати ПІП працівника з яким спілкувалася- вона не представляється,проте вести діалог коли тобі слова не дають вставити і ображають досить проблематично...
Телефонні дзвінки отримувалися з номерів:
0934765878, 07325446631,
0639905379,
0935378922.Також мною вівся запис всіх телефонних розмов з Вашими працівниками.
Мною сьогодні написане офіційне звернення в технічну підтримку терміналу з якого оплачувалося для вияснення ситуації перерахунку коштів, відповідь якого Вам буде надано.
Також прошу Вас надіслати мені екземпляр договору для ознайомлення оскільки в особистому кабінеті посилання на нього немає.
Також хочу запитати чому в особистому кабінеті не відображається сума проплат (пролангацій) що були мною вже оплачені,а Вами отримані?Як можна переглянути дану інформацію?
Відповідь прошу надати у письмовому варіанті на дану електронну адресу.'
Після цього з номеру 0632131899 звонить ця менеджерка і каже що вона візьме моє фото,де я працюю вона знає і висвітлить в мене на роботі що я злісна боржниця,слова сказати мені не дала.