Одобрили частный кредит!

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LeilaLo

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
24
Бали
2600
LeilaLo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мне якобы одобрили частный займ, ни за что не платила, ждала правда 2 недели пока решение будет. Написали мол до 120000 могут дать и срок я могу выбрать. Просят прислать фото с паспортом в руках и в целях безопасности мол для себя, написать еще на бумажке, что не дня банков и МФО. Как реагировать, развод?

Ни в коем случае!!!!!

LeilaLo, могут использовать в других не самых законных целях.

Открыть счет и отмывать деньги

Мне якобы одобрили частный займ, ни за что не платила, ждала правда 2 недели пока решение будет. Написали мол до 120000 могут дать и срок я могу выбрать. Просят прислать фото с паспортом в руках и в целях безопасности мол для себя, написать еще на бумажке, что не дня банков и МФО. Как реагировать, развод?
Ні цього не робіт це розвод оформлять картку кредитну я це точно знаю це вже пройшла

мне нигде не дают

а как они без меня ее оформят?
Повірьте все можливо на даний час, краще нічого не скидайте фото не потрібно, все буває можуть навіть і потім з вас гроші вибивати що на ваші дані можуть взяти кредит у мене в знайомої Дана ситуація була, а в мене з чоловіком навпаки мошенікам таким кредиторам віддали 11000 тис

На ме
мне нигде не дают

а как они без меня ее оформят?
На мене так хотіли оформити але щось гапевно пішло не так в мене є в приваті карточка для виплат і прийшов на тел код треба було щось підтвердити я зразу набрала 3700 сказали що оформляють для мене кредитку но з 0 лімітом ..но я на той час була в лікарні були жінка та чоловік оформляли і даже не в моїй області

Повірьте все можливо на даний час, краще нічого не скидайте фото не потрібно, все буває можуть навіть і потім з вас гроші вибивати що на ваші дані можуть взяти кредит у мене в знайомої Дана ситуація була, а в мене з чоловіком навпаки мошенікам таким кредиторам віддали 11000 тис
Меня просто удивило, что без предоплат

Меня просто удивило, что без предоплат
Звісно є таке , але якщо ви їх навіть в лице не бачили як ось в нас було токо який договір нам скинули і фотки паспорта але оказалось все піпідроблене, не відправляйте краще бо потім може бути гірша ситуація ще більше боргів знаючи які зараз мошеніки пішли

Звісно є таке , але якщо ви їх навіть в лице не бачили як ось в нас було токо який договір нам скинули і фотки паспорта але оказалось все піпідроблене, не відправляйте краще бо потім може бути гірша ситуація ще більше боргів знаючи які зараз мошеніки пішли
В мене товариш в тому році знайшов кредитора, який через банк пообіцяв оформити на велику суму кредит.
Так от він з ним зустрічався 2 рази, підписував договір (який оказався потім фальшивкою), а третій раз уже з ним в банк зайшли, щоб оформити і мого знайомого кинув цей кредитор...
Хоч мій товариш зовсім не дурний...
Так що схем дуже багато.

оформляют в банке, когда кто-то из работников банка в деле. Получат на вас кредит и не докажите, что не вы

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу