Очередна пугалка чи ні

• Автор теми Автор теми Tany3434
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 832

Tany3434

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
51
Бали
68
Tany3434 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі давно прийшло на вайбер повідомлення ,його прикріплю чи дійсно вони можуть так зробити як у повідомленні,закрити не має можливості даже так як вони пропонують,кому таке присилали ,чого чекати

Вкладення

• IMG_20200312_232055_410.webp
    IMG_20200312_232055_410.webp
    58 Кб · Перегляди: 160
На форумі давно прийшло на вайбер повідомлення ,його прикріплю чи дійсно вони можуть так зробити як у повідомленні,закрити не має можливості даже так як вони пропонують,кому таке присилали ,чого чекати
Нехай надають гарантійний лист, що дійсно лише ця сума до закриття. А як злиються то по ходу Вас тупо виманюють на " а пагаваріть"

Тоже самое пару дней только как смс присылают

Правда. Мені списали з 19000 до 2 5 00, тіло. Поміняли з особистому кабінеті суму до закриття. Про те що продадуть розвод

А мне сегодня пришло
[/QUOTу них походу сьогодні усім
Правда. Мені списали з 19000 до 2 5 00, тіло. Поміняли з особистому кабінеті суму до закриття. Про те що продадуть розвод
Тобто це на понт бируть , з часним виконавцем
Нехай надають гарантійний лист, що дійсно лише ця сума до закриття. А як злиються то по ходу Вас тупо виманюють на " а пагаваріть"
Просто у мене немає даже такої суми їм заплатить ,чи просто спитати та дивитися по їх реакції як будуть вести себе
Вимагайте гарантійку від них!
Провірити їх

Просто у мене немає даже такої суми їм заплатить ,чи просто спитати та дивитися по їх реакції як будуть вести себе

Провірити їх
Приватный исполнитель может быть, сейчас у них это в тренде

За гоуфінгоу я не чула що вони подають,а тим більше 15 числа це неділя щось тут не так
Очевидно же, что развод. Данную сумму кинут на пролонгацию, и будут дальше выпрашивать какие-то мифические деньги. ?им. Пускай в воскресенье подают, примерно 2090 года.

Назад
Угорі