Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЗБАГОЙНА! Кто хоть звонил?Ето ужас, в мене вже пів села гуде всім позвонили розказали що я номер дала, в дома скандал що мені робити я цього не витримаю
Кредит каса, качай грошіЗБАГОЙНА! Кто хоть звонил?
Кредит каса? Дзвонили?Ето ужас, в мене вже пів села гуде всім позвонили розказали що я номер дала, в дома скандал що мені робити я цього не витримаю
В мене по кредит касі вже 9 місяців. То вже нічого не шлють раз у місяць дзвонять.Чесно кажучи я також шось не вірю... кредит каса наярює, спасу нема, листи шлє , задовбує контактних,може бути по 3 листи в тиждень! Качай смс, рідко були дзвінки.... Дивно, може це не вони. Або шось тут не чисте!
На вас сосіди нападали, і коли це все затихне хоть трішкиУ мене теж вже не то щоб пів, вже все село гуде. І що тепер, вішатися. Вдома вкурсі про всі борги. Спочатку кричали, з дому гнали але потім зрозуміли, що це не допоможе. Що є вже те є. Чоловік теж в шоці. І так я вже живу півтора року. І нічого, жива. Хай говорять, що тепер уже поробиш.
прям уж все село?Ето ужас, в мене вже пів села гуде всім позвонили розказали що я номер дала, в дома скандал що мені робити я цього не витримаю
В мене просрочки на даний момент егроші, кредит каса, укр позика, качай гроші, і ечат і це тільки 5 днів і вже сосідам звонятьЧесно кажучи я також шось не вірю... кредит каса наярює, спасу нема, листи шлє , задовбує контактних,може бути по 3 листи в тиждень! Качай смс, рідко були дзвінки.... Дивно, може це не вони. Або шось тут не чисте!
Почему не верите,у меня родственница занимает должнось в сельской раде(писать где не буду),ну так вот,она расказует что пол села в мфо,и отдовать люди не хотят).Одну семью только запугали ,сын студент набрался,родители продали паи.Одно жалко когда эта семья поймет что эти жертвы были напрасны,разочерования будет еще больше.А так мфо и калы прекрастно звонят в сельскую раду и мелят что им хочется.Но говорит моя родычка что это уже не сенсация)Не верю.
Да прям так до мами звонять говорять що я дала номер їх всі напали на нею, вона звоне плаче каже приїдуть хату спалять позор......прям уж все село?
та верим что набрались . но причем тут "уже обзвонили все село"?Почему не верите,у меня родственница занимает должнось в сельской раде(писать где не буду),ну так вот,она расказует что пол села в мфо,и отдовать люди не хотят).Одну семью только запугали ,сын студент набрался,родители продали паи.Одно жалко когда эта семья поймет что эти жертвы были напрасны,разочерования будет еще больше.А так мфо и калы прекрастно звонят в сельскую раду и мелят что им хочется.Но говорит моя родычка что это уже не сенсация)
столбы тоже в селе обклеили коллажами?Да прям так до мами звонять говорять що я дала номер їх всі напали на нею, вона звоне плаче каже приїдуть хату спалять позор......
Та и просрочка маленькая для кассы чтобы они обзвон такой делали, за частую в такой термин только письма начинаютсята верим что набрались . но причем тут "уже обзвонили все село"?
там что в селе 10 домов?!