Обзвонили навіть моіх колишніх свекра і свекруху!!!

• Автор теми Автор теми Malyavka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malyavka

Форумчанин
Дописи
87
Реакції
19
Бали
8
Malyavka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як протидіяти? Куди звертатись? На лицк вимагання! Вони мене рік не бачили а ім дзвонять й вимагають!!!До сестри до мамт дзвонили,хамили-на Ти! Й казали -будеш віддавати! хто наступний в продзвоні???ненормальні-ще може бабусі подзвонять? Вона в мене єдина жива-два пороки серця-й так ледь ледь...Батькові погрожують опозорити всю сімю... я незнаю чи це кредит 365 чи капуста... ті самі зайо...

В мене продзвон пів села і в сільраду.
Бистрозайм

В мене продзвон пів села і в сільраду.
Бистрозайм
От люблять ці чмoшнuкu по сільрадам дзвонити якщо людина із села. Постійно читаю на форумі що в сільради дзвонять.

Як протидіяти? Куди звертатись? На лицк вимагання! Вони мене рік не бачили а ім дзвонять й вимагають!!!До сестри до мамт дзвонили,хамили-на Ти! Й казали -будеш віддавати! хто наступний в продзвоні???ненормальні-ще може бабусі подзвонять? Вона в мене єдина жива-два пороки серця-й так ледь ледь...Батькові погрожують опозорити всю сімю... я незнаю чи це кредит 365 чи капуста... ті самі зайо...
В поліцію звісно..

От люблять ці чмoшнuкu по сільрадам дзвонити якщо людина із села. Постійно читаю на форумі що в сільради дзвонять.
Бо це єдиний стаціонарний номер у селі. Мобільні треба ще пошукати

писать заявление в полицию.

Кредит 365 дзвонили моїм сестрам і братам, мамі, маминим сусідам. Майже всім називали їхні паспортні дані, серію,номер паспорта і казали що я їх вказала поручителями. Називали всім різні суми боргу, грозилися приїхати до них додому по гроші. Я сусідам пояснила що то шахраї. Вже три тижні тиша.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі