обявився кредит експрес і вимагають оплату по сслоун

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Снежжкк

Форумчанин
Дописи
151
Реакції
41
Бали
5125
Снежжкк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!!! Півтора року назад брала кредит в сисилонах, заплатила і забула про них. і от обявився кредит експрес і вимагають оплату.Я їм кажу що предявіть договір переуступки на що вони мені заявили що нічого мені надавати не будуть, так як в законі не прописано такого. Я їм пояснюю що якщо я щось вам винна надайте підтвердження. Вони вперлися що нічого не дадуть і почали лякати судом на 10 . 05. а що мене поразило це чудо яке дзвонило попросило в мене номер телефона моїх батьків щоб вони могли їм зателефонувати і витребувати з них кошти, мало того що воно наче читало по листку так взагалі не йшло на розмову. в нього було скільки возмущенія, як виявилося я повинна була їх повідомити що змінила місце роботи, проживання та номер телефона.
От до чого я веду. Підскажіть на що здатні ці унікуми????

поразило це чудо яке дзвонило попросило в мене номер телефона моїх батьків щоб вони могли їм зателефонувати і витребувати з них кошти,
Они точно что-то тяжелое употребляют))
То есть, Вы должны дать номера телефонов, чтобы задалбывали родственников. ид*оты...
Я не понял, у вас там остался долг перед сслоан, или Вы его закрыли?

Они точно что-то тяжелое употребляют))
То есть, Вы должны дать номера телефонов, чтобы задалбывали родственников. ид*оты...
Я не понял, у вас там остался долг перед сслоан, или Вы его закрыли?
Я його закрила там сума була невелика 1тис., платила через термінал, просто мене поразило де вони були цей весь час, не було дзвінків навіть довіреним особам. як мені апелювати що казати коли дзвонять, договір не хочуть давати

Во как... Может сслоун позже передали им. После оплаты.
Не могу сказать, такое пока впервые встречаю.

Во как... Может сслоун позже передали им. После оплаты.
Не могу сказать, такое пока впервые встречаю.
От і я не можу зрозуміти що відбувається, платити я не буду, пішли в ліс. Чому вони не хочуть недати підтвердження що я щось винна, а якщо через місяць ще хтось обявиться що знову платити?

Отправьте им квитанцию об оплате

Доброго вечора!!! Півтора року назад брала кредит в сисилонах, заплатила і забула про них. і от обявився кредит експрес і вимагають оплату.Я їм кажу що предявіть договір переуступки на що вони мені заявили що нічого мені надавати не будуть, так як в законі не прописано такого. Я їм пояснюю що якщо я щось вам винна надайте підтвердження. Вони вперлися що нічого не дадуть і почали лякати судом на 10 . 05. а що мене поразило це чудо яке дзвонило попросило в мене номер телефона моїх батьків щоб вони могли їм зателефонувати і витребувати з них кошти, мало того що воно наче читало по листку так взагалі не йшло на розмову. в нього було скільки возмущенія, як виявилося я повинна була їх повідомити що змінила місце роботи, проживання та номер телефона.
Трындеть и все под методичку

МИНІ приходила повістка до суду але без початок і підпису.

Мене теж дістає кредит-експрес.Брала у сслоан ще у вересні 2018, хотять 8580.У мене таких грошей немає .На що вони здатні!

Мне письма пришли. Надо почитать шо хотят

Это бред или нет ?? Пришло письмо обычное..

Это бред или нет ?? Пришло письмо обычное..
А вы сами как думаете? Это напечатанное на бумажке смс. Пусть приезжают. Вы никого не впускаете...все уезжают. Это обычная бумажка.

Андрей Карта, да согласна . И всё таки могут приехать ???
Даже я могу к вам приехать, если буду знать адрес))) А толку? Если вы не захотите общаться или, тем более впустить в жилье, то я уеду.) (это я к примеру привел). Мораль басни: у меня и у выездных групп одинаковые права!!!

Я його закрила там сума була невелика 1тис., платила через термінал, просто мене поразило де вони були цей весь час, не було дзвінків навіть довіреним особам. як мені апелювати що казати коли дзвонять, договір не хочуть давати
Якщо ви закрили кредит,то в особистому каб.має бути чисто.Зробіть скрін особистого каб.і напишіть звернення до сслоан з проханням припинити вимагання.Якщо ви заплатили,то які питання????Якось дивно.Перший раз таке чую щоб вимагали після оплати.Можливо ви чогось недоговорюєте,чи щось недоплатили,в результаті чого виріс борг?!

Только что пытались снять деньги (570 грн) с карты, которая давно уже заблокирована и даже аннулирована банком. Естественно выяснить кто именно это был уже нереально. А потом чудесном же образом позвонили с КредитЕкспресс....что хотели не знаю, так как они у меня заблокированы прогой, но у меня с ними нет никаких отношений.Может и совпадение конечно. Они мне когда-то звонили по долгу знакомой

Якщо ви закрили кредит,то в особистому каб.має бути чисто.Зробіть скрін особистого каб.і напишіть звернення до сслоан з проханням припинити вимагання.Якщо ви заплатили,то які питання????Якось дивно.Перший раз таке чую щоб вимагали після оплати.Можливо ви чогось недоговорюєте,чи щось недоплатили,в результаті чого виріс борг?!
Як мені пояснили, я могла не повністю погасила заборгованість тому і вийшло я винна. Але питання в тому чому вони не дають ніякого підтвердження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі