Образец исполнительной надписи чернушного нотарика, или очередная пугалка тупых МФчмОшников.

• Автор теми Автор теми Андресыч
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Андресыч

Форумчанин
Дописи
296
Реакції
370
Бали
1013
Андресыч не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
photo_2020-07-17_16-04-02.webp

Вкладення

• photo_2020-07-17_16-09-28.webp
    photo_2020-07-17_16-09-28.webp
    117.2 Кб · Перегляди: 136
У кого - то были реальные действия в этом направлении от них после таких "пугалок"?

У кого - то были реальные действия в этом направлении от них после таких "пугалок"?
Мене на автодозвон останніх три дні поставили з різних стаціонарних номерів України.
Чекаю,що буде далі...

Мене на автодозвон останніх три дні поставили з різних стаціонарних номерів України.
Чекаю,що буде далі...
звонки прекратят, как надоест им , рано или поздно ...я думаю что периодически еще о Вас будут вспоминать

звонки прекратят, как надоест им , рано или поздно ...я думаю что периодически еще о Вас будут вспоминать
Нехай собі як хочуть.
Я не реагую.Що буде,те й буде.Будемо вирішувати проблеми по мірі їх поступлення.А зараз сидіти переживати і труситися немає часу і бажання.Вистачає за що переживати...

Ахахахаха)) два варианта развития событий для них это:
Пойти на****й
Пойти в ж****у

???

Потратились на бумагу и конверты, скоро обанкротятся, столько макулатуры слать ?
Судячи з реакції деяких форумчан,а ще як представлю скільки про форум не знають,то думаю,що їхні "листи-лякалки" працюють і хтось та всерівно їм платить(((

Назад
Угорі