Обов'язковий платіж по кредитній карті Приватбанку

• Автор теми Автор теми sempler
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 638

sempler

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
sempler не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день , є таке питання , якщо не внести обов'язковий платіж місячній по карті , які санкції передбачені ? Бо спілкувався з підтримкою, вони взагалі чіткої відповіді ніякої дати не можуть.

Добрий день , є таке питання , якщо не внести обов'язковий платіж місячній по карті , які санкції передбачені ? Бо спілкувався з підтримкою, вони взагалі чіткої відповіді ніякої дати не можуть.
то треба в договорі глянути. Штрафи заборонені поки що, але вони якусь комісію можуть накрутити, або просто будуть продовжувати нараховувати відсотки і телефонувати постійно та просити гроші.

Проценты насчитают сверху

Проценты насчитают сверху
А какие именно ? Те которые типо и так должны быть ? Если только проценты , то в принципе окей , а тот же платеж останется на следующей месяц , ничего не поменяется?

А какие именно ? Те которые типо и так должны быть ? Если только проценты , то в принципе окей , а тот же платеж останется на следующей месяц , ничего не поменяется?
Пропущенный платеж плюсуется к следующему . По процентам вам нужно смотреть в своем договоре

Пропущенный платеж плюсуется к следующему . По процентам вам нужно смотреть в своем договоре
А мне такое прислали ..пропустила один платеж... :(
В мене в них зарплата ,вони знімають з карти самі....Вони ж не можуть заблокувати мою картку зарплатну без рішення суду?

Вкладення

• Screenshot_20240710-172300_Privat24.webp
    Screenshot_20240710-172300_Privat24.webp
    62.8 Кб · Перегляди: 64
Останнє редагування:
А мне такое прислали ..пропустила один платеж... :(
В мене в них зарплата ,вони знімають з карти самі....Вони ж не можуть заблокувати мою картку зарплатну без рішення суду?
Так они запретили вам пользоваться кредитным лимитом.

Ну,это же не зарплата? К сожалению у меня оф.зарплата,и зарплатный проект у них....но...я каждый месяц погашаю эту кредитку... :(
После начисления зарплаты карта в минусе?

Ну,это же не зарплата? К сожалению у меня оф.зарплата,и зарплатный проект у них....но...я каждый месяц погашаю

После начисления зарплаты карта в минусе?
Нет ,они снимают ,только ежемесячный платёж....если проссрочка идёт.
Нет ,они снимают ,только ежемесячный платёж....если проссрочка идёт.
Боюсь ,чтобы больше ,чем это не снимали...:(

Назад
Угорі