Діана36с
Форумчанин
- Дописи
- 51
- Реакції
- 9
- Бали
- 133
Діана36с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Часть средств по счету заблокировано исполнителем. Нужно узнать в банке, какая именно, сколькоЯк це розуміти?
ДякуюДіана36с, нужно уточнить в банке, кто именно наложил арест и дальше связаться с исполнителем.
И это не чат, а уведомления.
Ещё раз: напишите в поддержку банка и уточните то, что я уже написал
Поштовий голуб долетів. )реестр заработал чтоль?
А в дії не має нічого?Банк мені відповів, що потрібно зайти в міністерство юстиції України. Але, нажаль, я на цей сайт не можу зайти
На Судову владу заходила, то судів ніяких не було у мене
Не дивилася. Спробувала тількищо поповнити телефон на 150 грн, то получилосяА в дії не має нічого?
То може через наказ блок? Зайдіть на єдиний реєстр боржників и подивіться, що там на вас єНе дивилася. Спробувала тількищо поповнити телефон на 150 грн, то получилося
В дії нема нічого нового. Один судовий наказ тільки висить з 2022року.
А без суду виконавче зараз можуть відкрити?
Так що дивно що від банка ніякого сповіщення не було про арешт. В опендатабот заходила, то також нічого нема.
В єдиний реєстр боржників я не можу зайти, бо він ще не працює після кібератаки. А наказ з 2022року у мене.То може через наказ блок? Зайдіть на єдиний реєстр боржників и подивіться, що там на вас є
По наказу може бути виконавче. Треба розбиратисяВ єдиний реєстр боржників я не можу зайти, бо він ще не працює після кібератаки. А наказ з 2022року у мене.
Зрозуміло. Але ж картою можна користуватися в межах 14200грн?По наказу може бути виконавче. Треба розбиратися
Вже з 1 числа в межах 16000 грнЗрозуміло. Але ж картою можна користуватися в межах 14200грн?
ДякуюВже з 1 числа в межах 16000 грн
Так у мене заява написана і цим рахунком я вже більше року користувалася в межах двох мінімальних зарплат.оно то можно, но для этого заявление написать надо)
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги