Нужно писать и вам помогут

• Автор теми Автор теми Galla
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 673

Galla

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
87
Бали
2590
Galla не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я написала звернення в міністерство юстиції на ПриватБанк та звонки від мфо і колекторів. І сьогодні мені позвонили і сказали ,що ваше звернення розглянуто і перенаправити в правову юридичну допомогу вашого регіону,а через півгодини позвонили дівчина і сказала ,що вам призначили хорошого адвоката і в цей понеділок який буде я з ним зустрічаюсь,він бере все на себе і щоб я більше не хвилювалась. Так що,пишіть звоніть і допомога буде...

Я написала звернення в міністерство юстиції на ПриватБанк та звонки від мфо і колекторів. І сьогодні мені позвонили і сказали ,що ваше звернення розглянуто і перенаправити в правову юридичну допомогу вашого регіону,а через півгодини позвонили дівчина і сказала ,що вам призначили хорошого адвоката і в цей понеділок який буде я з ним зустрічаюсь,він бере все на себе і щоб я більше не хвилювалась. Так що,пишіть звоніть і допомога буде...
За вас я искрене рад))
Но боюсь что на всех нас не хватит адвокатов ?
Но хотел бы вас попросить держать нас в курсе ваших событий...думаю многим будет очень интересно и познавательно для всех нас форумчан.

Останнє редагування:
За вас я искрене рад))
Но боюсь что на всех нас не хватит адвокатов ?
Но хотел бы вас попросить держать нас в курсе ваших событий...думаю многим будет очень интересно и познавательно для всех нас форумчан.
Я буду звичайно тримати в курсі,вистачить,вони об'єднують..
Post automatically merged:

куда писали? Ссылку можно?
Я писала листом рекомендованим ...

Я буду звичайно тримати в курсі,вистачить,вони об'єднують..

Я писала листом рекомендованим ...
Міністерство юстиції України вул.Городецького,13 м.Київ 01601

куда писали? Ссылку можно?
Запит на отримання публічної інформації може бути поданий:

на поштову адресу: 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13 (на конверті вказувати «Публічна інформація»)

Останнє редагування:
Назад
Угорі