Нужна помощь до понеділка

• Автор теми Автор теми Prostomama
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 835
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Prostomama

Форумчанин
Дописи
169
Реакції
48
Бали
68
Prostomama не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Нужна фінансовая помощь я і четверо дітей немаємо що їсти може хтось може позичити до понеділка 500грн щоб вижити до аванса. Дякую

Доброго дня. Нужна фінансовая помощь я і четверо дітей немаємо що їсти може хтось може позичити до понеділка 500грн щоб вижити до аванса. Дякую
Тут финансово как я понимаю мало кто может помочь ((( все с долгами сидят(( может надо у родственников или соседей попросить?? Соседи явно не оставят детей голодными. Не денег так хоть картошки дадут

Как вариант, найти кого-то из Ужгорода,с кем Вы сможете встретиться. А так просто, вряд-ли кто-то станет переводить сумму

сосідам гроші всім письма заганяли та угрожали по телефоні смітять на мене криво. Родственники теж не обшаються

Можливо по гривень 10-30 тут і згодяться скинути,але не факт):acute:
Доречі,якщо у вашому місті недалеко від вас є макдональдс ,то там є купон на безкоштовне одне хепімілл,чи якось так .

Можливо по гривень 10-30 тут і згодяться скинути,але не факт):acute:
Доречі,якщо у вашому місті недалеко від вас є макдональдс ,то там є купон на безкоштовне одне хепімілл,чи якось так .
нечула про макдональс
Хоча 100грн на хліб

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі