Нужен совет,как правильно поступить

• Автор теми Автор теми Lenka3106
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 844

Lenka3106

Форумчанин
Дописи
80
Реакції
27
Бали
5090
Lenka3106 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем приветик, ситуация такая
У знакомой у этих "гандольеров"тело 5000, пролонгациями оплачено 13000 с чем-то,просрочки ещё нету,дата оплаты 12.10.19. Можно ли уже писать в нацкомфина и просить реституцию?

У знакомой у этих "гандольеров"тело 5000, пролонгациями оплачено 13000 с чем-то,просрочки ещё нету,дата оплаты 12.10.19. Можно ли уже писать в нацкомфина и просить реституцию?
Конечно!!!

Нацком дает по ним реституцию если попросить?

Я не в

Я не в курсе,вот и спрашиваю,у более опытных)
А, ну ок)
Главное, чтоб еноты с этим письмом о реституции потом не доказывали в суде, что кредит брался и договор подписывался.
О позиции что типа "тело 5к а пролонгаций на 13к и я ничего не должен" знают только форумчане, в судах о таком не слышали

А, ну ок)
Главное, чтоб еноты с этим письмом о реституции потом не доказывали в суде, что кредит брался и договор подписывался.
О позиции что типа "тело 5к а пролонгаций на 13к и я ничего не должен" знают только форумчане, в судах о таком не слышали
А как подскажете поступить?

Сначала почитать ответы нацкома по ним. А там по ситуации. Может лучше уйти в мороз, и в случае чего все отрицать в плане договора
Та там кредитка в альфе,перевыпускать не хочет,

забить болт и выдержать мороз 3-5 мес. через это время сами предложат отдать только тело
нацком не факт что не напишет что по договору все верно и вы должны столько как насчитали
почему вы вообще уверены что вам напишут с нацкома о реституции?

Не писав в всякі нацкоми. Просрочка приблизно по 270-300 днів. Просто забив так як зрозумів, що немає ніяких причин переживати. Вже самі телефонують і просять тільки тіло кредита

Можливо хтось і мені підкаже... У мене просрочка 10 днів (почитала форум і вирішила забити, немає сил вже). Тіло 11500 (раніше все закривала вчасно і справно), зараз нарахували майже 26к. Я встигла зробити дві пролонгації майже на 8к, більше платити немає сил і можливості. Поки що телефонують тільки мені (я не відповідаю), для близьких я знаю що сказати - у мене видача кредиту 28.08, але в той час я чекала нові документи з іншим прізвищем, мій паспорт виданий Києвом 27.08 і отримала я його лише в середині вересня, тому рідним зможу аргументувати що це все шахраї (паспорта в мене тоді не було, прізвище інше і тд). Два дні тому прийшло СМС з текстом что я ухиляюся від сплати і будуть шукати рідних,а через декілька хвилин ще одне с текстом "домовились про сплату 24037грн". Чи варто писати в нацком, чого чекати далі? Як в цій ситуації краще поступити?

Доброго дня всім. В мене ситуація не чім не відрізняється від інших. Вирішив боротися. Звернувся за порадою до адвоката. Вирішили писати листа на манівео щодо списання боргу, так як я переплатив пролонгаціями. Звісно вони відмовлять, але адвокат пояснює тим, що у нас буде хоть щось, для підтвердження що я намагався врегулювати питання в разі суду. На цьому тижні будемо складати лист. Буду тримати вас в курсі. Просрочка з 15-го листопада. Телефонують поки тільки мені.

Доброго дня всім. В мене ситуація не чім не відрізняється від інших. Вирішив боротися. Звернувся за порадою до адвоката. Вирішили писати листа на манівео щодо списання боргу, так як я переплатив пролонгаціями. Звісно вони відмовлять, але адвокат пояснює тим, що у нас буде хоть щось, для підтвердження що я намагався врегулювати питання в разі суду. На цьому тижні будемо складати лист. Буду тримати вас в курсі. Просрочка з 15-го листопада. Телефонують поки тільки мені.
Я нікуди не писала не дзвонила. Адвокат сказав,що цим я не признала кредит. Послав запит в монетку. Щоб вислали документи. Чекаємо вже 3-ій тиждень І сама подала на суд.

Я нікуди не писала не дзвонила. Адвокат сказав,що цим я не признала кредит. Послав запит в монетку. Щоб вислали документи. Чекаємо вже 3-ій тиждень І сама подала на суд.
Можно і так. Мені порадив давити на незаконність відсотків і переплату по пролонгаціях.

Назад
Угорі