Нулевой кредит. Списан кредит

• Автор теми Автор теми DroN111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K

DroN111

Читач
Дописи
10
Реакції
6
Бали
128
DroN111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тип кредиту

Кредитна картка

Дата видачі кредиту

31.10.2018

Сума кредиту

0.00

Поточна заборгованість

0.00

Поточна прострочена заборгованість

0.00

Валюта

UAH

Термін кредиту до

Кредит закритий?

30.10.2023

Списаний

Дата оновлення

29.06.2023

Вид забезпечення

Без забезпечення (бланкові)

Вартість забезпечення в базовій валюті

NA

Донор інформації

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК

ПУМБ

А шо то взагалі було :rolleyes: і з чим його їсти :oops:

Тип кредиту

Кредитна картка

Дата видачі кредиту

31.10.2018

Сума кредиту

0.00

Поточна заборгованість

0.00

Поточна прострочена заборгованість

0.00

Валюта

UAH

Термін кредиту до

Кредит закритий?

30.10.2023

Списаний

Дата оновлення

29.06.2023

Вид забезпечення

Без забезпечення (бланкові)

Вартість забезпечення в базовій валюті

NA

Донор інформації

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК

ПУМБ
предполагаю что отчетность в бки подали как списаний, а на самом деле переуступили какой то помойке право требования и через пару лет кто то начнет задалбівать по єтому кредиту

предполагаю что отчетность в бки подали как списаний, а на самом деле переуступили какой то помойке право требования и через пару лет кто то начнет задалбівать по єтому кредиту
Спасибо, может что то посоветуете?

У мене в УБКІ від ПУМБу теж вказано, що кредит списаний. Також в особистому кабінеті у додатку ПУМБ теж все по нулям, ніяких боргів. Однак це не заважає їм дзвонити мені щодня і нагадувати за суму кредиту і за те, що треба сплатити))

У мене в УБКІ від ПУМБу теж вказано, що кредит списаний. Також в особистому кабінеті у додатку ПУМБ теж все по нулям, ніяких боргів. Однак це не заважає їм дзвонити мені щодня і нагадувати за суму кредиту і за те, що треба сплатити))
По ходу той убкі хвилює чогось більше форумчан, ніж самі фінустанови.
Я взагалі туди раз в рік зазирну аби поржати.

Такая же самя х*рня. ПУМБ говорит,что ничего не списывали,типа перенесли задолженость на другой какой-то счёт,вообщем бред несут. Но никому не продали.

Не скажу, що хвилює. Але раз на рік теж безкоштовно перевіряю))

Не скажу, що хвилює. Але раз на рік теж безкоштовно перевіряю))
Я би і туди не заходив, але є деякі "доброзичливі інвестори", які пропали ледь не від початку протермінувань моїх і лиш в убкі я можу спостерігати що вони живі-здорові ?? і в них ( судячи з нарахованих відсотків ) все добре з гумором.

Три года назад один раз зашла туда. Больше не заходила, совсем не интересно))

Еще в конце 2010 года специальным постановлением НБУ установил процедуру списание долга по кредиту для всех банков. Согласно ему банк имеет право списать кредит, если просрочка по нему составляет более 90 дней, и заемщик в ближайшем будущем не имеет возможности ее погасить и дальше выполнять свои обязательства по кредиту. Списывают банки проблемные долги со своего резерва, перемещая их таким образом на внебалансовые счета.
Это так мило читать???

Еще в конце 2010 года специальным постановлением НБУ установил процедуру списание долга по кредиту для всех банков. Согласно ему банк имеет право списать кредит, если просрочка по нему составляет более 90 дней, и заемщик в ближайшем будущем не имеет возможности ее погасить и дальше выполнять свои обязательства по кредиту. Списывают банки проблемные долги со своего резерва, перемещая их таким образом на внебалансовые счета.
Это так мило читать???
БрЕд... не той що Піт.

Назад
Угорі