Новичкам именно по КредитКасе

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 7K

Иван Петровский

Форумчанин
Дописи
646
Реакції
760
Бали
5305
Иван Петровский не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот я второй год в этих приключениях. Каждый второй человек в кредитах.
Ну вот сегодня какой-то 14-15 день просрочки по Ккасе. Ну набрали маме и брату. Брат скинул статью как вести себя с ними по телефону, хотя год назад убить меня за всякие Качай, Алекс Кредит, еще был такой зелененький микрозайм, вы уже его молодежь не застали…
Сегодня он принял меня, понял меня и поддержал - наверное.
кКасаа вот теперь вы ни копейки не получите))) я ж просил, я ж рекомендовал, я ж настаивал - если хотят решать : давайте без близких) теперь дырочку от бублика)

и вы новобранцы… хотят денег - будут - закроете. Звонок родным - забивайте болтяру. Достали честно.
Сори за оффтоп. Це настанова для молодежи

Вот я второй год в этих приключениях. Каждый второй человек в кредитах.
Ну вот сегодня какой-то 14-15 день просрочки по Ккасе. Ну набрали маме и брату. Брат скинул статью как вести себя с ними по телефону, хотя год назад убить меня за всякие Качай, Алекс Кредит, еще был такой зелененький микрозайм, вы уже его молодежь не застали…
Сегодня он принял меня, понял меня и поддержал - наверное.
кКасаа вот теперь вы ни копейки не получите))) я ж просил, я ж рекомендовал, я ж настаивал - если хотят решать : давайте без близких) теперь дырочку от бублика)

и вы новобранцы… хотят денег - будут - закроете. Звонок родным - забивайте болтяру. Достали честно.
Сори за оффтоп. Це настанова для молодежи
Хороша настанова.Два роки з кредитами,і прострочка 2 неділі по касі.Є чому повчитись)))

Хороша настанова.Два роки з кредитами,і прострочка 2 неділі по касі.Є чому повчитись)))
Еще не набирали родным?
Ну бігає собі людинка і нехай собі буде ... чого причепилась :beee::rolleyes:
Та куда))) не бегаю уже Валико))
Уже на яву

Ні, маю на увазі тваринки ці, не набирали ще рідних?) тваринки з кксаи
В мене прострочка по 18 МФО більше півтора року,нікому не дзвонили і не дзвонять.Я по максимуму відвела своїх рідних від дзвінків,листів.Це їм взагалі не потрібно.

В мене прострочка по 18 МФО більше півтора року,нікому не дзвонили і не дзвонять.Я по максимуму відвела своїх рідних від дзвінків,листів.Це їм взагалі не потрібно.
Ну бачите я накарлякав пост для новобранців… ви уже солдат стріляний)))

Рішив молодість згадати)
Оріть, оріть)))
Мене вибісили звонілки до рідних сьогодні тааааак
Але я не чекав таку реакцію брата))))
Чувак тупо скидує скріпт в лапках скріпт - як з ними говорити

Оріть, оріть)))
А для вас,з дворічним досвідом в МФО це новина,що дзвонять до рідних?

Добрый вечер, если Вам не сложно, поделитесь пожалуйста, как Вам удалось уберечь родню от звонилок. Симки меняли всем?

А для вас,з дворічним досвідом в МФО це новина,що дзвонять до рідних?
Фак) та ні)))) просто я був у перерві рік
Ну ви починаєте зараз атакувати того, хто тіпа взагалі не заслуговує на це.
В перший рік рідні жесть як патрачіли мене - тепер інакше
Досвідом ділюся

Оріть, оріть)))
Ккаса х*рня. Візьміть ліпше смартівей, маніфою, кешбері і смарткредіт, вони вопше рідних не чіпають))

Добрый вечер, если Вам не сложно, поделитесь пожалуйста, как Вам удалось уберечь родню от звонилок. Симки меняли всем?
Добрий.Хто згодився,змінила.Всім іншим кому власноручно антиспам увімкнула,хто далі попросила щоб самі налаштували.Пояснила,що і як.Листи,перевела на свою адресу проживання.Ось і все.Всі зрозуміли,і навіть якщо хтось і пробивався,то або говорили що не знають,або посилали.

Фак) та ні)))) просто я був у перерві рік
Ну ви починаєте зараз атакувати того, хто тіпа взагалі не заслуговує на це.
В перший рік рідні жесть як патрачіли мене - тепер інакше
Досвідом ділюся
Я вас не атакую.Вибачте,якщо вас заділо.Просто я не розумію,як можна все пекло пройти,і знов туди макнути голову.Тут думаєш ,що всі пропонують нормальні умови і появилося світло в тунелі,закрити все і забути.А ви пост створили"От він я герой,два роки прострочки,і каса свіжак".Як на мене це не настанова новачкам.Але я не маю права вас засуджувати.Це ваш вибір.Ще раз вибачте.Гарного вечора!

Добрий.Хто згодився,змінила.Всім іншим кому власноручно антиспам увімкнула,хто далі попросила щоб самі налаштували.Пояснила,що і як.Листи,перевела на свою адресу проживання.Ось і все.Всі зрозуміли,і навіть якщо хтось і пробивався,то або говорили що не знають,або посилали.
Спасибо, что ответили. Сейчас тоже вхожу в просрочки, поэтому подготавливаю своих родных к грядущему террору. Еще раз благодарю за информацию, успехов вам в борьбе!

Назад
Угорі