Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви хочете закрити?Тіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
ТакВи хочете закрити?
Мені теж прийшла акція-списання від кредит+,оплата лишень-тіло і півтора шт.зверху щоб непродали коллекторам бо ті вибиватимуть гроші з рідних а за їх дії компанія невідповідає так вони написали,і дають довідку ппо закриття кредиту,але я зараз неможу і те оплатити.Дальше незнаю,що чекати знову скажені відсотки а я на ігнорі.Тіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
яка пропрочка, мені не пропонуютьТіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
Місяців 5яка пропрочка, мені не пропонують
ого, то я значить до великодних свят чекаю))))))Місяців 5
Если есть возможность то платите и закрывайте, если нету то говорите им до новых встречТіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
Платити без гарантійного?Если есть возможность то платите и закрывайте, если нету то говорите им до новых встреч
Платити без гарантійного?
[/QUOT Я вчера оплатила КФ.ЮА только тело. С 4000 насчитали 12890. Просрочка 4мес. Письмо преслали.
А мне они не пишут и не звонят...и контактным тоже, зато за отца подруги пишут и звонят, хотя у него уже больше года просрочка)) интересный человек "юрист" Ирина, говорит, мол, если хотите можете у нас взять кредит и заплатить за негоТіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
а я ей, так а ниче, что у меня уже висит кредит у вас на 3000, а она мне, а разве это так? я: ну да. она: ну ждите с вами свяжется наш специалист

Ну....просто нет слов!А мне они не пишут и не звонят...и контактным тоже, зато за отца подруги пишут и звонят, хотя у него уже больше года просрочка)) интересный человек "юрист" Ирина, говорит, мол, если хотите можете у нас взять кредит и заплатить за него![]()
![]()
![]()
а я ей, так а ниче, что у меня уже висит кредит у вас на 3000, а она мне, а разве это так? я: ну да. она: ну ждите с вами свяжется наш специалист
![]()
Все как под копирку. Только тело 5900...Тіло 6 тис, разом з пенею, штрафами і % 10680. Пропонують 7680 оплатити. Гарантійного не надають. Не оплачувати, я так розумію?
Так ви погодились б оплатити без гарантійного?Все как под копирку. Только тело 5900...
Ні. Особливо у них.Так ви погодились б оплатити без гарантійного?
Никто ничего выбивать не будет,просто звонки и все.И то со временем все реже.Мені теж прийшла акція-списання від кредит+,оплата лишень-тіло і півтора шт.зверху щоб непродали коллекторам бо ті вибиватимуть гроші з рідних а за їх дії компанія невідповідає так вони написали,і дають довідку ппо закриття кредиту,але я зараз неможу і те оплатити.Дальше незнаю,що чекати знову скажені відсотки а я на ігнорі.
Ничего не делать. У меня 2 года скоро будет. Игнор с первых дней.Мене із завтрашнього дня почнуть тероризувати. 14 днів прострочки у ШГ. Сьогодні говорила одна, що завтра перелають у департамент по боротьбі з заборгованістю, тіпа тримайтеся завтра знайдуть всіх кого тільки зможуть. Не знаю що робити.
Вы на пару недель позже зарегистрировались от меня, у меня уже почти 9 месяцев просрочки, интересно получается.Мене із завтрашнього дня почнуть тероризувати. 14 днів прострочки у ШГ. Сьогодні говорила одна, що завтра перелають у департамент по боротьбі з заборгованістю, тіпа тримайтеся завтра знайдуть всіх кого тільки зможуть. Не знаю що робити.