Нове ВП, вже третє... Горай і Терлєєв. Цікаво від якої шараги?

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 917

Rosaly

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
65
Бали
5125
Rosaly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Два суди попереду, ще й третій потрібно готуватись... От цікаво, знов МФО, чи це вже кали так працюють...
Чи можна склепати позов на скасування ВП, по зразку того, що вже подавали раніше? Можливо в когось є досвід?

Разницы особой нет, кто с Вас денег хочет. Однозначно, это м*даки. Конечно можно использовать ту же правовую базу, что и в предыдущих судах, если она не изменилась к этому времени.
Общий текст можете перефразировать, чтобы уже не копипастить откровенно. Все должно получиться. :pardon:

Можливо Я щось неправильно вводу, але не показує інформацію
Вводите только номер вп из ерб и нажимаете на поиск.
Screenshot_20210508-003049.webp

Терлєєв іде на зустріч. З ним можна домовитись щоб не накладав відразу стягнення на заробітною плату
Чи можна склепати позов на скасування ВП, по зразку того, що вже подавали раніше?
Якщо позов виграли - то звичайно можна використати основні тезиси та посилання на статті

Терлєєв іде на зустріч. З ним можна домовитись щоб не накладав відразу стягнення на заробітною плату
В мене така ситуація, працюю за контрактом, до кінця травня, а там повинна отримати за та відпускні. Боюсь, хоч би арешт не наклали на рахунок в банку. А як з ним домовлятися?

Якщо позов виграли - то звичайно можна використати основні тезиси та посилання на статті
Виграла.

В мене така ситуація, працюю за контрактом, до кінця травня, а там повинна отримати за та відпускні. Боюсь, хоч би арешт не наклали на рахунок в банку. А як з ним домовлятися?
Він не накладає арешт на рахунки, принаймні поки що не накладав. Він працює виключно з утриманням 20 % із зарплати
Ну ось, можна пробувати

Знайшла лист вдома, мене їм Mycredit продали, може не вони одні, але по ним ще взимку Фактор присилали претензію. Буду чекати документи і в суд.

Знайшла лист вдома, мене їм Mycredit продали, може не вони одні, але по ним ще взимку Фактор присилали претензію. Буду чекати документи і в суд.
Зачем Вам ждать документы? Зайдите в асвп и скачайте оттуда. И сразу в суд.

Назад
Угорі