Щоденник Новачок. Моя історія. 8 МФО. Виходжу на прострочення.

• Автор теми Автор теми ValeriyaLera
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 3K

ValeriyaLera

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
ValeriyaLera не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Я новенька. Прошу , по можливості ваших порад і просто підтримки.
Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Це все тільки тіла. Прострочок ще не маю, але з 15.01 почнуться. Платити нема чим. Пів року тому взяла перший кредит, гадала впораюсь, перекредитувалася і ось дійшла до того що жоден вчасно оплатити не зможу. Маю змогу кожного місяця +-4000 виділяти на погашення. Це мій максимум. З чого почати? Кого закривати першими? Як розібратися? Голова кипить. Буду вдячна всім за поради.

Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Це все тільки тіла. Прострочок ще не маю, але з 15.01 почнуться. Платити нема чим. Пів року тому взяла перший кредит, гадала впораюсь, перекредитувалася і ось дійшла до того що жоден вчасно оплатити не зможу. Маю змогу кожного місяця +-4000 виділяти на погашення. Це мій максимум. З чого почати? Кого закривати першими? Як розібратися? Голова кипить. Буду вдячна всім за поради.
Мабудь почніть з тенго,бо дзвінками задовбудь)

Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Закрывайте первыми тех, чьи предложения для вас будут выгодными.

Краще закривати перше Манівео і Єгроші бо вони найпроблемніші і нараховують найбільше %

Дякую 1000 разів. Я зараз саме проходжу стадії переляку і конструктивних дій. Проте все ігнорую, не готова спілкуватися з МФО. Третій тиждень протермінування. Поки пишуть: погасіть і вже відсотки мама не горюй!!! Чекаю!!! Думаю час і витримка допоможуть домовитися самостійно. Вже до речі просять зайти на пошту і сайти їхні там чекають повідомлення про пролонгації і реструктуризацію. Поки мені це не потрібно зовсім. І до речі, мережі закрила, картку змінила, антиспам є, і вайбер змінила на інший номер. Дякую!!! Читаю Вас і буду дотримуватися рекомендацій людей, які тут і успішно долають ці питання.
Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Тримайтеся! Суми у Вас значно менші ніж у мене, наполовину)))
Краще закривати перше Манівео і Єгроші бо вони найпроблемніші і нараховують найбільше %
От я в манівео перших і прострочила......ну що ж ...
Підкажіть чи скиньте де подивитися свіжу інформацію про манівео і єгроші. Буду вдячна

Останнє редагування:
Підкажіть чи скиньте де подивитися свіжу інформацію про манівео і єгроші. Буду вдячна
На головній ,спустіться до низу ,там є розділи про ,МФО ,банки ,на скільки там свіжа інфа не знаю ,можете в лупу прописати

Adios, Дід, норм порада. Чого ви? :ahaha:
😁 а я чо , я ні чо:smoke:
я по справі спитала)))
свіжу в сенсі як вони в цілому себе ведуть зараз, чи інформацію скільки вони вам нарахували?
якщо перше, то на форумі в розділі манівео
якщо друге, то хіба що убкі, але не факт що воно вам потрібно

Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Привіт. Мала зі списку: сос кредит-закрила за тіло. Розділили на рівні платежі на 2 місяці.Манівео перепродали і запропонували закрити лише за суму позики. Май кредит і клік продали,але нічого не пропонували. Позики оформлені з весни.
Привіт. Мала зі списку: сос кредит-закрила за тіло. Розділили на рівні платежі на 2 місяці.Манівео перепродали і запропонували закрити лише за суму позики. Май кредит і клік продали,але нічого не пропонували. Позики оформлені з весни.
Дуже задовбує дзвінками тенго,а є гроші взагалі притрушені. Постарайтеся закрити першими є гроші,бо вони самі напряжні.

ValeriyaLera, судячи з інформації на форумі, найнеадекватніші зараз -- Єгроші. Варто їх закрити одними з перших.
Але з особистого досвіду не скажу, на собі їх неадекватність перевірити не мала можливості. Мені вони так і не дали. ) Хоча я була наполеглива. ) :radist::facepalm:

Привіт. Це слідуючи смс яке я маю ігнорувати? Лякають?)) Цікава ваша думка з досвіду. Бо дійсно лише повідомлення читаю.
Привіт. Це слідуючи смс яке я маю ігнорувати? Лякають?)) Цікава ваша думка з досвіду. Бо дійсно лише повідомлення читаю.
У вас мабуть таких переляканих як я не було ще))))))

Вкладення

• Screenshot_2024-01-03-10-53-39-413_com.android.mms.webp
    Screenshot_2024-01-03-10-53-39-413_com.android.mms.webp
    30.7 Кб · Перегляди: 67
Останнє редагування:
Мабудь почніть з тенго,бо дзвінками задовбудь)
Дякую за підказку. Встигла сьогодні закрити тенго до прострочки. А разом із ним вистачило закрити сос кредит. Тепер чекаю прострочок по іншим. І буду чекати вигідних пропозицій.
Всім дуже дякую за підказки і підтримку.

Маю 8 відкритих МФО:
Маниівео 6000
Клік 5000
Майкредит 4000
Тенго 4000
Панго 3000
Егроши 3000
Изи кеш 2600
Сос кредит 2500
Не проплачуйте хоч проценти.

Не проплачуйте хоч проценти.
Тобто краще відкладати гроші, вийти на прострочки, а потім закривати по прийнятним пропозиціям? Прострочки мене не лякають. Дзвінки оточенню теж. Тому і думаю як краще зробити. Бо розгребти усіх хочеться, хоча б за рік+-. Дякую за відповідь

Назад
Угорі