Нова сімка і знайшли на наступний день номер.

• Автор теми Автор теми fotosalata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fotosalata

Форумчанин
Дописи
480
Реакції
303
Бали
5225
fotosalata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поставив в телефон вчора 2 сімку і сьогодні вже на неї дзвонили. Хто підскаже як вони находять номера це я зрозумі по телефоні виходить. Потрібно новий телефон мать

Поставив в телефон вчора 2 сімку і сьогодні вже на неї дзвонили. Хто підскаже як вони находять номера це я зрозумі по телефоні виходить. Потрібно новий телефон мать
а как на счёт варианта что номер просто кто то слил? ?

Свої здали

fotosalata, Хто дзвонив ? Ви спілкувались ?

Телефон тоже неплохо поменять)))
Вами наверное уже занялись органы))))

Вайбер переустанавливали на новый номер?

Многое зависит от Вайбера,надо удалять учётную запись,а потом новый номер

Можливо номер був у використанні! І дзвонили зовсім не до Вас....

Вайбер я поставив на інший номер. В мене купа сімок 200 штук я на ОЛХ продаю товар і сімки потрібні.
Не поверю что номер нашли просто так из не откуда, либо звонили не вам, то есть предыдущий владелец номера где то накосячил, либо вы где то упустили что то

Можливо номер був у використанні! І дзвонили зовсім не до Вас....
Будо два дзівнка заблоковано, в мене блокиратор на всі дзвінки, написано милоан та колектори
Не поверю что номер нашли просто так из не откуда, либо звонили не вам, то есть предыдущий владелец номера где то накосячил, либо вы где то упустили что то
Поміняю сімку подивлюсь що буде

Будо два дзівнка заблоковано, в мене блокиратор на всі дзвінки, написано милоан та колектори

Пробуйте, как вариант можно было бы взять трубку, хоть узнать кто звонит, мало ли может и вовсе не вам

Можливо що попередній власник номера також мав мікрозайми, таке може бути...
Ви з ними спілкувались?

Та мало лі в попереднього власника також був Мілоан)

А може Ви коллектор?? І провіряєте варіанти?))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі