Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А вы думали они через 3 месяца забудут?))Чи є можуть знайти номер нової роботи? Прострочка 3 місяці, а ніяк забути не можуть!!!
Я думала да.. але останнім часом зовсім знахабнілиА вы думали они через 3 месяца забудут?))
3-5 месяц как по мне самый трэшЯ думала да.. але останнім часом зовсім знахабніли
І перші місяці був треш... Я от думаю за нову роботу, чи десь висвітлюється ця інформація?3-5 месяц как по мне самый трэш
Волков бояться в лес не ходить...І перші місяці був треш... Я от думаю за нову роботу, чи десь висвітлюється ця інформація?
А каким МФО вы должны?За моїх три місяці просрочки, не знайшли ні родичів, ні роботу, нікого??. Це залежить від їх бажання. Захочуть - знайдуть, захочуть - ні
Доречі, працюю офіційно. Номер попередньої роботи теж не знайшли.. Думаю, що і не хотіли шукати, бо номера фірми, є у відкритому доступі
Xeny, майкредит залишився. Були маніки та кредит +, маніки запропонували тіло, я закрила, бо гроші були; кредит + запропонували 80% від тіла і я теж оплатилаА каким МФО вы должны?