Нова робота і МФО

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 838

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є можуть знайти номер нової роботи? Прострочка 3 місяці, а ніяк забути не можуть!!!

І перші місяці був треш... Я от думаю за нову роботу, чи десь висвітлюється ця інформація?
Волков бояться в лес не ходить...
Не общайтесь с ними и живите сегодняшним днем.
Как будет так и будет.
Решайте проблемы по мере их поступления

Если работа официальная, то найдут. У меня по всем МФО числилась прошлая работа, где я работала 2 года назад, год назад устроилась на новую и официально. Так вот нашли и уже несколько раз звонили директору с угрозами. Хорошо еще, что директор меня не осуждает, поддерживает и послал всех далеко и надолго.

Вони знаходили, навіть, моє місце роботи, де я не працювала вже 12 років і тероризували там дзвінками. Я знаю, що у всіх по- різному. Є такі, що і працюють і їх не дістають.

За моїх три місяці просрочки, не знайшли ні родичів, ні роботу, нікого??‍♀️. Це залежить від їх бажання. Захочуть - знайдуть, захочуть - ні
Доречі, працюю офіційно. Номер попередньої роботи теж не знайшли.. Думаю, що і не хотіли шукати, бо номера фірми, є у відкритому доступі

За моїх три місяці просрочки, не знайшли ні родичів, ні роботу, нікого??‍♀️. Це залежить від їх бажання. Захочуть - знайдуть, захочуть - ні
Доречі, працюю офіційно. Номер попередньої роботи теж не знайшли.. Думаю, що і не хотіли шукати, бо номера фірми, є у відкритому доступі
А каким МФО вы должны?

А каким МФО вы должны?
Xeny, майкредит залишився. Були маніки та кредит +, маніки запропонували тіло, я закрила, бо гроші були; кредит + запропонували 80% від тіла і я теж оплатила

Назад
Угорі