нова історія

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дзвінок на робочий номер, то ще добре,що я його підняла. Дзвонили від ШГ, сказали що я хворію туберкульозом, і мужчина представився татом знайомої. Він не знав що то я, і почав розказувати як мене треба перевіряти. Коли я спитала прізвище, то зразу кинув трубку.
Через годину дзвонить до мене якась мадам, я почала її нагружати за туберкульоз, вона така то працює виїздна група,щоб ви розуміли, як то все серйозно. Я кажу розмова записала, відправила в нацком фінанс і кібер поліцію. А вона, то буде сьогодні проплата чи ні, я кажу ні, вона то добре до 16.00 звяжемся.
Це звіздєц якийсь. як з ними боротись?

• Подобається
Реакції: Nadi
Дзвінок на робочий номер, то ще добре,що я його підняла. Дзвонили від ШГ, сказали що я хворію туберкульозом, і мужчина представився татом знайомої. Він не знав що то я, і почав розказувати як мене треба перевіряти. Коли я спитала прізвище, то зразу кинув трубку.
Через годину дзвонить до мене якась мадам, я почала її нагружати за туберкульоз, вона така то працює виїздна група,щоб ви розуміли, як то все серйозно. Я кажу розмова записала, відправила в нацком фінанс і кібер поліцію. А вона, то буде сьогодні проплата чи ні, я кажу ні, вона то добре до 16.00 звяжемся.
Заяву написали?

Можуть ще ось так поштурмувати декілька днів,якщо не буде реакції (оплати) ,відстануть.
поки ні, словами попробую, може притихнуть трохи.
Даремно. Пишіть заяву.До них слова не дуже доходять. Чим більше заяв,тим краще. Можливо,нарешті,хтось зрозуміє,що це проблема вже на рівні держави,а не окремих громадян.

Можуть ще ось так поштурмувати декілька днів,якщо не буде реакції (оплати) ,відстануть.

Даремно. Пишіть заяву До них слова не дуже доходять. Чим більше заяв,тим краще. Можливо,нарешті,хтось зрозуміє,що це проблема вже на рівні держави,а не окремих громадян.
в нацком писала, ще рішення немає.
думаю написати на повернення коштів, я пролонгаціями заплатила більше ніж тіло

в нацком писала, ще рішення немає.
думаю написати на повернення коштів, я пролонгаціями заплатила більше ніж тіло
Те,що вони вчиняють по відношенню до Вас,це кримінал. Потрібно ще й в поліцію звернутись. Все разом буде краще працювати на Вашу користь.

Скажу больше. Если у вас есть запись этого разговора то смело идите в полицию и к юристу . Подавайте на них в суд и стягивайте средства в размере примерно 50000 гривет за моральный ущерб. + То что Вас могли выгнать с работы и отсюда все вытекающие. Если найдёте нормального юриста то всё у вас получится.

прикиньте, подзвонив ще раз мужик, сказав якщо до 2 години не буде оплати, то центральний офіс дізнається про відкриту форму туберкульозу

• Подобається
Пишіть заяву. Непіднімайте тел..

Какие они уpoды,мне вчера через каждый час названивали,ну что когда оплата,когда оплата и это на 14 день просрочки,хотя меня убеждали что 16 (не так важно конечно,но все равно).Рассказывали что прозвонят всей семье,а один чм0 мужского рода рассказывал про налоговую,такую чушь нес.Еще раз убеждаюсь нормальный не пойдет туда работать
спасибо,что есть форум этот,а то можно головой двинуться от таких звонков

Твк само

прикиньте, подзвонив ще раз мужик, сказав якщо до 2 години не буде оплати, то центральний офіс дізнається про відкриту форму туберкульозу
Мене теж лякали чим завгодно.Не ведiться .Не показуйте їм що Ви злякались .Краще не розмовляйте. Заяву i все.

От падлы. Что они курят на офисе. Сами с гонконгским сифилисом сидят друг друга заражают, потом на нас злость свою выпускают?

вже незбираюсь, думала по нормальному розійтись
так тоже хотела закрывать,по нормальному прошу немного времени и закрою.Нет же,работать не дают.xepню несут через каждый час,иди говорит телефон в ломбард неси.что то еще,толком не слушала,была в офигении

так тоже хотела закрывать,по нормальному прошу немного времени и закрою.Нет же,работать не дают.xepню несут через каждый час,иди говорит телефон в ломбард неси.что то еще,толком не слушала,была в офигении
вони взагалі бахнуті

Почитайте форум. Здесь много полезной информации.

• Подобається
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі