Нотариус Грисюк - Исполнитель Журид, открыли Исполнительное производство.

• Автор теми Автор теми Alina Lidiya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 928

Alina Lidiya

Читач
Дописи
11
Реакції
7
Бали
278
Alina Lidiya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Читаю біля року форум і з вашою допомогою перетерпіла все. Тепер вирішила зареєструватись. Вчора знайшла себе в реєстрі. Нотаріус Грисюк, виконавець Журид. Вліпили від якось ФК Айкос. Хто продав уявлення не маю. Була готова ніби до такого повороту, але трохи вчора перенервувалась. Буду зносити однозначно. Питання моє до юристів. ВП відкрито 22.07.2021. Десь читала що протягом 10 днів потрібно звернутись до суду. Рахунки поки не заблоковані. А якщо в ці 10 днів я не встигну, то які мають буди мої дії. Дуже прошу поради, а то я не до кінця розумію, що мені впершу чергу робити. Буду вдячна за будь яку інформацію.

Это раньше сносили ИП,так там срок был 10 дней подачи в суд.Теперь сносят ИНН,а без него и ИП недействительно,и на снос есть три года у вас.

Дякую. Тобто я спокійно можу готувати документи в суд про визнання напису, який не підлягає виконанню? Я все правильно зрозуміла?

Да, спокойно готовьте документы)Снесете на раз два! Удачи вам!!

Дякую) цей форум як панацея) шкода, що так пізно вас знайшла і наробила багато помилок через страх і необізнаність. Зараз би борг був менший. Пережити прийшлось багато. Як то говорять пройти всі круги пекла мфо. Відфільтрувалось оточення, батьки і сестра стали найбільшими союзниками в боротьбі з цим кодлом. А саме через страх, що дізнаються саме вони і нароблено було багато помилок. Хочу сказати кожному хто потрапив в таку біду. Не бійтесь сказати рідним, що у вас проблеми. З ними ви справитесь з любими колекторами і їм подібними.

Добрый день, мне тоже вчера вечером пришло что на меня открыли ВП, Грисюк О.В, с 17 тыс влепили 94,сразу же заблочили счета, созвонился с юристом, готовлюсь....

Добрый день, мне тоже вчера вечером пришло что на меня открыли ВП, Грисюк О.В, с 17 тыс влепили 94,сразу же заблочили счета, созвонился с юристом, готовлюсь....
Мені рахунки ще не заблокували. І сьогодні я звернулась до свого керівництва і написала заяву на отримання зп через касу. Тепер хай блокує скільки хоче. Напис я знесу і до решти готова. Цим твapям не обломиться нічого. Я спочатку пробувала домовитись. Вони пішли іншим шляхом, перетворили моє життя на пекло, а в мене в свою чергу виробився імунітет того, що я їм не заплачу ні копійки. Тримайтесь. Все буде добре. Надіюсь, що на одного нотаріуса в Києві без ліцензії стане на одну гниду менше.

Мені рахунки ще не заблокували. І сьогодні я звернулась до свого керівництва і написала заяву на отримання зп через касу. Тепер хай блокує скільки хоче. Напис я знесу і до решти готова. Цим твapям не обломиться нічого. Я спочатку пробувала домовитись. Вони пішли іншим шляхом, перетворили моє життя на пекло, а в мене в свою чергу виробився імунітет того, що я їм не заплачу ні копійки. Тримайтесь. Все буде добре. Надіюсь, що на одного нотаріуса в Києві без ліцензії стане на одну гниду менше.
Я тоже обратился и к юристу компании и к бухгалтерии, но поскольку у нас зарплатный проект с банком и компания не имеет кассового аппарата, то мой вопрос по поводу зп завис в воздухе.....

Я тоже обратился и к юристу компании и к бухгалтерии, но поскольку у нас зарплатный проект с банком и компания не имеет кассового аппарата, то мой вопрос по поводу зп завис в воздухе.....
У нас касового також не має. У нас працює багато старших людей, які от просто не хочуть зп на картку і отримують гроші по відомості. Так, що питання моє вирішилось одразу. Пальцем, що я боржниця по кредитах не було. Віднеслись з розумінням.

Назад
Угорі