🥷У балаклаві увірвався та пограбував контору мікрозаймів

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7508
Рішення
1
Реакції
10223
Бали
4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подія сталась у Солом'янському районі. Чоловік, вдягнувши балаклаву та інші засоби маскування, ввечері увірвався в приміщення установи. Він вдарив працівника та, погрожуючи розправою, змусив відчинити сейф з грошима, звідки забрав близько 24 тисяч гривень.

Грабіжнику загрожує до десяти років тюрми.

Можливо хтось із наших жителів форуму не зможе довго бути онлайн 😂

*Вибачте за такий гумор🤗

Подія сталась у Солом'янському районі. Чоловік, вдягнувши балаклаву та інші засоби маскування, ввечері увірвався в приміщення установи. Він вдарив працівника та, погрожуючи розправою, змусив відчинити сейф з грошима, звідки забрав близько 24 тисяч гривень.

Грабіжнику загрожує до десяти років тюрми.

За таку маленьку суму 10 років тюрми?
Не дуже розумно.
Хоч півмільйона, а то на якісь семечки гроші.

За таку маленьку суму 10 років тюрми?
Не дуже розумно.
Не в сумме дело. Он ударил, угрожал. По совокупности могут крепко впаять. Хотя тоже не думаю, что прям 10 лет. Но даже 5 лет... Короче, тип ошибку совершил...

Не в сумме дело. Он ударил, угрожал. По совокупности могут крепко впаять. Хотя тоже не думаю, что прям 10 лет. Но даже 5 лет... Короче, тип ошибку совершил...
Може він хоче присісти. Різни ситуації в житті бувають.

Был когда-то фильм один... Частично интересный.

Так вот там один из главных персонажей сказал: "В наше время, Серёжа, можно украсть велосипед и всё здоровье отдать в тюрьме, а можно воровать вагонами и всегда оставаться на плаву. В {:бухаю:} красть составы гораздо безопаснее, чем велосипеды, это я тебе конкретно говорю."

А науа
Таким способом
Просто забив на мобілізаційне розпорядження чи повістку пару раз і маєш без обтягуючих
Ось в Тернополі добрі люди з тцк взяли чоловіка на вулиці на комісію, ще й помили перед провіркою, а він взяв і помер від епілепсії.
Може краще за грошима йти, хоч погуляєш в ресторані.

Ось в Тернополі добрі люди з тцк взяли чоловіка на вулиці на комісію, ще й помили перед провіркою, а він взяв і помер від епілепсії.
Може краще за грошима йти, хоч погуляєш в ресторані.
Ну, я особисто знаю чувака, який набрав в банках і мфо більше 10к баксів і таким чином зробив собі білий білет та виїхав з країни на роботу у торонтівщину. Напевно, найоптимальніший варіант, правда, кі треба хорошу дуже мати.

Ну, я особисто знаю чувака, який набрав в банках і мфо більше 10к баксів і таким чином зробив собі білий білет та виїхав з країни на роботу у торонтівщину. Напевно, найоптимальніший варіант, правда, кі треба хорошу дуже мати.
Знайома недавно звідти повернулась, каже там куча наших хлопців працює. Чомусь більше водіями далекобійниками.

Назад
Угорі