Щоденник Ніколи не могла подумати, що опинюсь в такій ямі

• Автор теми Автор теми Stasya1223
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K

Stasya1223

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
50
Бали
68
Stasya1223 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Почитала форум і зрозуміла що я не одна така… морально дуже важко, в голову періодично лізуть думки, що не витримаю і вийду у вікно, але треба триматись.
Ситуація складна. 2 великих кредита в банку - плачу без прострочень. Авто під заставою - також плачу, але треба його за рік сплатити, щоб не лишитись без своєї малютки. По мфо- було 15, 2 з них самих малих по сумі закрила завчасно- клік кредит та май кредит
І ось перелік тих що висять з датами в які мала б закрити…,але уви:
НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297
На телефоні приглушені виклики від непідписаних номерів + гетконтакт стоіть.
+ 80% усіх позик оформлено на не основний моб номер, який тепер постійно виключений.
Але за день пропущених всерівно багато - більше сотні дзвінків

Прошу підтримати порадами, бо вивозити це морально важко

Хотіла навіть в рефінансування влізти від приватних кредиторів. Думала взяти один здоровенний кредит, з нього одразу погасити заставу авто та мфо і платити потім лише оці кредити….але вирішила, що це не вихід, можливо помиляюсь…

Привіт. Почитала форум і зрозуміла що я не одна така… морально дуже важко, в голову періодично лізуть думки, що не витримаю і вийду у вікно, але треба триматись.
Ситуація складна. 2 великих кредита в банку - плачу без прострочень. Авто під заставою - також плачу, але треба його за рік сплатити, щоб не лишитись без своєї малютки. По мфо- було 15, 2 з них самих малих по сумі закрила завчасно- клік кредит та май кредит
НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297
+ 80% усіх позик оформлено на не основний моб номер, який тепер постійно виключений.

гетконтакт, як застосунок,, який зливає інформацію, може зіграти проти вас (читайте форум).
про приватних кредиторів - це не те, що не вихід, ви б просто такий кредит не отримали , от і все.
те, що більшість позик оформлено на номер, не основний, це неоцінена річ насправді, але краще 100%,а не 80%. Плюс, якщо у Вас bank id при отриманні підтверджувався при основному номері, то все одно цей номер буде видно.
А так... читайте, аналізуйте, робіть висновки і складайте плани...

гетконтакт, як застосунок,, який зливає інформацію, може зіграти проти вас (читайте форум).
про приватних кредиторів - це не те, що не вихід, ви б просто такий кредит не отримали , от і все.
те, що більшість позик оформлено на номер, не основний, це неоцінена річ насправді, але краще 100%,а не 80%. Плюс, якщо у Вас bank id при отриманні підтверджувався при основному номері, то все одно цей номер буде видно.
А так... читайте, аналізуйте, робіть висновки і складайте плани...
Дякую. Почитаю ще й за гетконтакт
Якщо не гет контакт, то який анти спам на айфон краще встановити?

Останнє редагування:
Можливо хтось по цим мфо зможе порадити з ким коли починати виходити на зв’язок, щоб можна було домовитися на адекватних умовах?
Що варто в першу чергу закривати?

Кредит касу закрила все-таки від гріха по далі

Останнє редагування:
Дякую. Почитаю ще й за гетконтакт

Якщо не гет контакт, то який анти спам на айфон краще встановити?
Якщо андроїд то call filter
Айфон трукалер

Біти і кріпсі влаштують вам терор по оточенню

Якщо андроїд то call filter
Айфон трукалер

Біти і кріпсі влаштують вам терор по оточенню
Мене по ПІБ не знайти в жодній соц мережі (вже років 10 так)
От цікаво де і як вони беруть контакти?

Хотіла навіть в рефінансування влізти від приватних кредиторів. Думала взяти один здоровенний кредит, з нього одразу погасити заставу авто та мфо і платити потім лише оці кредити….але вирішила, що це не вихід, можливо помиляюсь…
Правильно зробили

Правильно зробили
Мене злякало те що, а вдруг я зараз надам доки свої, підпишу якийсь договір, а гроші не прийдуть
+ вони давали лише пару годин на обдумання мені, бо все погодили одразу

Перші знижки від селфі кредит
Але які ж то знижки. Тіло 25, а вони хочуть щоб я повернулася в графік платежів всього навсього за 16250

І от цікаве питання щодо тих відсотків що вони нараховують

Вкладення

• IMG_0702.webp
    IMG_0702.webp
    107 Кб · Перегляди: 99
  • IMG_0703.webp
    IMG_0703.webp
    92.1 Кб · Перегляди: 97
Перші знижки від селфі кредит
Але які ж то знижки. Тіло 25, а вони хочуть щоб я повернулася в графік платежів всього навсього за 16250

І от цікаве питання щодо тих відсотків що вони нараховують
В них можна закрити за тіло.Не раніше чим через 2-3 місяці.Не ведіть з ними ніякі діалоги,їм потрібні від вас гроші.Шалені відсотки

Шалені не то слово
Прочитайте про них.Є цілий розділ і тоді будете знати що від них можна очікувати впродовж певного періоду

А ще бачу у вас є швидко гроші.Я б їх закривала в першу чергу.

Прочитайте про них.Є цілий розділ і тоді будете знати що від них можна очікувати впродовж певного періоду

А ще бачу у вас є швидко гроші.Я б їх закривала в першу чергу.
Я оце про них і думаю
Але щоб їх закрити, то на сьогодні треба 28 тис
Ну або 8 наче чи 6 плановий платіж
Де їх взяти тільки…

Швидко гроші агресивні? Чи просто не йдуть на домовленість?

Я думала може вже їм написати чи подзвонити і спробувати якось домовитись щоб платіж був менший

Швидко гроші агресивні? Чи просто не йдуть на домовленість?

Я думала може вже їм написати чи подзвонити і спробувати якось домовитись щоб платіж був менший
Вони не агресивні,особо вас турбувати не будуть.Пару дзвінків і можливо 1-2 смс на Вайбер.
Але тіло у вас велике,напишіть їм або зателефонуйте і домовтесь за реструктуризацію.

НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297

Выхода нет только из гроба, все остальное можно исправить.

1. Не треба впадати в крайності, думати про вікна, і т.д. В нас одне життя. Ми не можемо змінити свій старт, але можемо стартувати тепер, та змінити свій фініш.
2. Будьте готові до терору. Є ви чи не має в соц мережах. 21 століття, про наз знають багато й без цього, і знайти ваше оточення, людям які володіють мільйонами, це пустяки.
3. Прийняти для себе рішення, або ви вступаєте з ними в контакт, або ні. Якщо ні, то це має бути тверде "ні". Складаєте кошти по мірі можливості, і чекаєте пропозиції. Або якщо зібрали суму тіла, пишете на емейл кому хочете, і так або ні.
(Навіть ті же крипсі, мені раз в тиждень стабільно пропонують тіло)
Із всіх що у вас є, тугі тільки каса, і біти, все інше терпимо.

У вас далеко не найгірша ситуація.

Все вийде)

НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297

Панго,Тенго,Слон,Селфи(- 2 месяца игнора и пойдут на тело) , Кредит плюс (через пол года, предложили пол тела)

В первую очередь закрыть - Бит Кэпитал,Крипси, Э Гроши

Выхода нет только из гроба, все остальное можно исправить.

1. Не треба впадати в крайності, думати про вікна, і т.д. В нас одне життя. Ми не можемо змінити свій старт, але можемо стартувати тепер, та змінити свій фініш.
2. Будьте готові до терору. Є ви чи не має в соц мережах. 21 століття, про наз знають багато й без цього, і знайти ваше оточення, людям які володіють мільйонами, це пустяки.
3. Прийняти для себе рішення, або ви вступаєте з ними в контакт, або ні. Якщо ні, то це має бути тверде "ні". Складаєте кошти по мірі можливості, і чекаєте пропозиції. Або якщо зібрали суму тіла, пишете на емейл кому хочете, і так або ні.
(Навіть ті же крипсі, мені раз в тиждень стабільно пропонують тіло)
Із всіх що у вас є, тугі тільки каса, і біти, все інше терпимо.

У вас далеко не найгірша ситуація.

Все вийде)
Боже, дякую за таку підтримку
Бо інколи аж вити хочеться

Панго,Тенго,Слон,Селфи(- 2 месяца игнора и пойдут на тело) , Кредит плюс (через пол года, предложили пол тела)

В первую очередь закрыть - Бит Кэпитал,Крипси, Э Гроши
Ви подумаєте що я здуріла))) але кріпсі і біткепітал поки взагалі не входить в мої плани повертати 😂
Хай ще вони мене розізлять, то сама почну їм погрожувати)

Боже, дякую за таку підтримку
Бо інколи аж вити хочеться

Ви подумаєте що я здуріла))) але кріпсі і біткепітал поки взагалі не входить в мої плани повертати 😂
Хай ще вони мене розізлять, то сама почну їм погрожувати)
ну это если вы боитесь звонков и угроз, ежели нет, тогда вообще забудьте про них навсегда )

тогда Э-Гроши закройте они противные

я вообще вначале чучуть закрыл, а сейчас сужусь со всеми и никому ничего не плачу )

ну это если вы боитесь звонков и угроз, ежели нет, тогда вообще забудьте про них навсегда )

тогда Э-Гроши закройте они противные

я вообще вначале чучуть закрыл, а сейчас сужусь со всеми и никому ничего не плачу )
Я до протермінувать закрила клік кредит, майкредіт. Кредит касу з запізненням на 1 день спочатку внесла мінімальний платіж, п сьогодні вирішила їх закрити і закрила

І які результати по судам? Що взагалі світить?

Назад
Угорі